Camping met peuterzwembad in Drenthe

Heerlijk spetteren en spelen in het peuterzwembad op de camping.

Peuterzwembad Camping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Peuterzwembad

Op Camping de Blauwe Haan kunnen kleine kinderen heerlijk spetteren en spelen in het peuter zwembad op de camping. Een kinderzwembad met watersproeiertje en een glijbaantje.

Op onze camping met peuter zwembad kunnen kleine kinderen dan ook heerlijk de verkoeling opzoeken en uren zwemplezier ervaren.

Rondom het kinderzwembad is voldoende ruimte voor de ouders om van het zonnetje te genieten of plaats te nemen op de luie stoelen onder de luifel. Ons peuter zwembad is geopend in het hoogseizoen.

Faciliteiten
Waterspeelplaats Natuurcamping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Waterspeelplaats in de natuur

Eindeloos spelen! Camping de Blauwe Haan beschikt over een unieke waterspeelplaats voor de kinderen. Een geweldige plek waar waterpartijen, zandspeelplaatsen en speeltoestellen elkaar afwisselen.

Een gestrand piratenschip, een kasteel waar kinderen in kunnen klimmen en klauteren en begroeiing waar ze doorheen kunnen kruipen en sluipen. Zelfs hutten bouwen is mogelijk.

Kinderen kunnen uren plezier beleven rondom het water, de lekkerste zandtaartjes bakken, grote zandkastelen bouwen, dammen bouwen of gewoon spetteren in het water.

Faciliteiten
Kerkvlekken Havelte Camping de Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Zwemmen in de omgeving

In de directe omgeving van Kampeerterrein de Blauwe Haan liggen diverse zwembaden. Het openluchtzwembad de Kerkvlekken is in Havelte. Vijf kilometer vanaf de camping. Het zwembad heeft een hele grote, superglijbaan en een ligweide. Op de camping kun je kaartjes met korting kopen.

Zwemmen in natuurwater kan in het Blauwe Meer (half uurtje rijden vanaf camping) of je kunt op 2,5 km afstand zwemmen bij de Stuw in de Oude vaart.

In Steenwijk en Meppel zijn indoor zwembaden. Dit is op een kwartier rijden vanaf de camping.

Omgeving

Natuurcamping De Blauwe Haan

Eigenzinnig eigenwijs