Eenouderveld op camping De Blauwe Haan in Drenthe

Eenouder camping De Blauwe Haan Drenthe

Eenouder camping in Drenthe

Wil je graag kamperen maar is de drempel naar een gewone familiecamping (nog) te hoog? Kom dan kamperen op een van de eenouder velden op onze camping in Drenthe: Kampeerterrein Blauwe Haan!

Wij bieden tijdens Pasen, de meivakantie en in de maanden juli en augustus een speciaal eenouder kampeerveld waar het heerlijk vakantie vieren is. Gezelligheid, ongedwongen sfeer en ontspanning staan centraal tijdens uw verblijf.

En de kinderen? Zij vermaken zich prima op de vele speelfaciliteiten op de camping. Tot gauw!

Eenoudergezin Natuurcamping De Blauwe Haan Drenthe

Drenthe-tent of caravan huren

Heb je geen kampeeruitrusting? Je kunt ook een Drenthe-tent huren, dit is een compleet ingerichte huur tent. Ook de compleet ingerichte retro caravan Kip & Jip staat op het eenouderveld en is te huur.

Wacht niet te lang met reserveren. Het aantal kampeerplaatsen op het eenouder kampeerveld (veld Koekoek) is beperkt. Vol=vol.

Het is goed om te weten dat rust vanaf 23.00 uur tot 08.00 uur zeer belangrijk is.

Hondenvrij kamperen De Blauwe Haan Drenthe

Plezier, gezelligheid en rust

Op het eenouder kampeerveld kunt u in ongedwongen sfeer genieten van een zorgeloze vakantie met uw kinderen. Terwijl de kinderen plezier maken op een van de vele speeltoestellen kunt u lekker uitrusten met een goed boek of een praatje maken met de buren.

Dankzij het aparte kampeerveld en de prettige opstelling wordt de drempel om alleen met uw kinderen te gaan kamperen een stuk lager. U heeft zelf de keuze of u er een vakantie met uw kinderen van wilt maken of dat u het ook leuk vindt om andere alleenstaande ouders te ontmoeten.

Eindeloos spelen

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Het sanitair is vlakbij en voorzien van kindersanitair, en het douchen is geheel gratis. Midden op het veldje is een leuk speeltuintje zodat u de kinderen in de gaten kunt houden als ze heerlijk spelen.

Op de camping is een peuterbad aanwezig voor onze allerkleinste gasten en in de vakanties bieden wij niet alleen de kinderen maar ook u als ouder een leuk recreatieprogramma aan.

Zin in een ijsje of een kope koffie? Neem dan plaats op het terras van onze kantine / huiskamer. Geniet terwijl uw kinderen in de speeltuin zich uitleven. Onze camping is daarnaast van alle gemakken voorzien zoals een luxe sanitairgebouw, wifi, horeca en nog veel meer.

Speelboerderij De Drentse Koe - Natuurcamping De Blauwe Haan Drenthe

Eropuit met de kids

Ook de omgeving biedt voor jullie veel vermaak. Ontdek de hunebedden, ga een dagje op stap met de kinderen, of maak een wandeling door de geweldige natuur.

We hebben wat leuke uitstapjes op een rijtje gezet:
- Toegangspoort Holtingerveld
- Schaapskudde Holtingerveld
- Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe
- Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Nog meer uitjes

Eén met de natuur