Trekkershutten

Huur een trekkershut in Drenthe op Camping de Blauwe Haan in Uffelte. Camping de Blauwe Haan is gelegen midden in natuurgebied het Ooster-, Westerzand en nabij Rheebruggen en het Uffelter Binnenveld en daarom ook de perfecte locatie voor een fietsvakantie door Drenthe. Huur een trekkershut in Drenthe en geniet van een heerlijke vakantie in de natuur!

Een hutje varieert van € 45,- tot € 65,- per nacht.

Traditionele trekkershut

4 personen
2 stapelbedden
2 pits gastoestel
licht en stroompunt
tafel met 4 klapstoeltjes

De inrichting van de te huren trekkershut is basic maar bevat wel alle elementen om uw verblijf tot een succes te maken. De bedden zijn voorzien van matrassen met molton en kussen. Er is een bovenbedbeveiliging, waardoor het ook voor kinderen mogelijk is om te slapen in de bovenste bedden. Buiten staat een picknickbank en een waterkraan. In de kas is een gezamenlijke koelkast aanwezig.

Boek de trekkershut

De Ton

4 personen
buitenkeuken
uitschuifbare tafel en bankjes
licht, stroompunt, plafondverwarming
2 persoons slaapruimte

Dit schattige tonnetje heeft achterin een tweepersoons bed en voorin een treinzitje waar ook twee kinderen op de uitklapbankjes kunnen slapen. Buiten is een trekkersveldje met waterkraan en een buitenkeukentje. In de kas is een gezamenlijke koelkast.

Boek de Ton

Ieniemienie Huisje

2 personen
Buitenkeukentje
licht, stroompunt
twee-persoons bed

Het huisje (2.5 x 2.7 m) doet zijn naam eer aan. Bent u op fietsvakantie, of aan het backpakken dan is slapen in een comfortabel bed misschien wel het belangrijkste. Er staat een uitschuifbaar bed met twee matrassen (80x200) en er liggen 2 kussens.

Buiten heeft u een zitje en een buitenkeukentje. (Wel zelf servies en pannen meenemen). Centraal op het terrein is een koelkast en een waterkraan staat naast het huisje.

Boek dit huisje

Safaritentje

2 personen
2 losse bedden met kussens
Koken onder afdak
licht en stroompunt
Picknickbank en losse kuipstoeltjes

Dit gezellige tentje staat op veld de Kuifhoen. Er is een tweepits gasstel onder de luifel. Uiteraard is de tent voorzien van een elektra aansluiting en lichtpunten. Voor uw gemak ligt er een jerrycan bij de accommodatie, naast de tent bevindt zich een waterkraan.

Boek dit tentje

Boeken

Extra informatie

▸  Vanaf 14.00 uur staan de hutjes voor u klaar, vertrek is weer voor 12.00 uur. Van u wordt verwacht dat de hut weer netjes wordt achtergelaten voor de volgende bezoeker. Gaat u met weinig bagage op pad? Bij ons zijn handdoeken, bedlinnen en servies/pannen te huur.

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

Laat u verrassen door de schoonheid van Drenthe en geniet daarna van uw rust in Het Ieniemienie Huisje. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten in natuurgebied Ooster- en Westerzand, breng een bezoek aan de schaapskooi of bezichtig de Hunebedden. Er is meer dan genoeg te beleven tijdens uw verblijf op Camping de Blauwe Haan, bekijk onze eropuit tips voor nog meer inspiratie.

Voor meer informatie over Het Kleinste Kamertje op Camping de Blauwe Haan kunt u contact met ons opnemen. Bent u al over stag? Reserveer online dan direct uw verblijf.

Let op huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.