Trekkershutten

Huur een trekkershut in Drenthe op Camping de Blauwe Haan in Uffelte. Camping de Blauwe Haan is gelegen aan de rand van natuurgebied het Uffelter Binnenveld en daarom ook de perfecte locatie voor een fietsvakantie door Drenthe. Huur een trekkershut in Drenthe en geniet van een heerlijke vakantie in de natuur!

Traditionele trekkershut

4 personen
2 slaapkamers

De inrichting van de te huren trekkershut is basic maar bevat wel alle elementen om uw verblijf tot een succes te maken. De te huren trekkershut is geschikt voor maximaal vier personen en bevat onder andere 2 stapelbedden met matras, kussen en bovenbedbeveiliging. Hierdoor is het ook voor kinderen mogelijk om te slapen in het bovenste bed.

De Ton

4 personen
Dit schattige tonnetje heeft achterin een tweepersoons bed en voorin een treinzitje waar ook twee kinderen op de uitklapbankjes kunnen slapen. Buiten is een trekkersveldje en een buitenkeukentje.

Ieniemienie Huisje

Het Ieniemienie Huisje bevat de basisvoorzieningen om een kort verblijf. Het te huren huisje beschikt over 2 slaapplaatsen en een tafeltje met stoeltjes. Neem plaats aan de picknickbank en geniet van het heerlijke zonnetje of rust uit.

Tijdens uw verblijf in Het Ieniemienie Huisje mag u uiteraard gebruik maken van de fijne faciliteiten op Camping de Blauwe Haan. U kunt o.a. een fiets huren en gebruik maken van wifi.

Deze accommodatie wordt alleen in de zomermaanden verhuurd en is voorzien van een kookgelegenheid. Voor een heerlijke maaltijd of een snack afhalen kunt u in de zomermaanden terecht bij een van de foodtrucks of restaurants in de omgeving.

Safaritent 2 persoons

De safaritent is geschikt voor 2 personen en bevat onder andere 2 enkele bedden met kussens.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een compacte eethoek en een tweepits gasstel dat is aangesloten op een gasfles. Uiteraard is de tent voorzien van een elektra aansluiting en lichtpunten. Voor uw gemak ligt er een jerrycan bij de accommodatie, naast de tent bevindt zich een wateraansluiting

Let op huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Boeken

Extra informatie

▸  Vanaf 14.00 uur is het  Ieniemieniehuisje voor u klaar, vertrek is weer voor 12.00 uur
▸  Het ieniemieniehuisje is écht ieniemienie!
▸  Het ieniemieniehuisje is ingericht als een trekkershut, u mag dus zelf uw slaapzak/dekbed meenemen. Kussens zijn aanwezig. (Pannenset is te huur)
▸  Let op: Er zijn geen theedoeken en handdoeken aanwezig.

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

Laat u verrassen door de schoonheid van Drenthe en geniet daarna van uw rust in Het Ieniemienie Huisje. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten in natuurgebied Ooster- en Westerzand, breng een bezoek aan de schaapskooi of bezichtig de Hunebedden. Er is meer dan genoeg te beleven tijdens uw verblijf op Camping de Blauwe Haan, bekijk onze eropuit tips voor nog meer inspiratie.

Voor meer informatie over Het Kleinste Kamertje op Camping de Blauwe Haan kunt u contact met ons opnemen. Bent u al over stag? Reserveer online dan direct uw verblijf.

Let op huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.