Safaritenten

Huur een safaritent in Drenthe op Kampeerterrein De Blauwe Haan en geniet van een een avontuurlijke vakantie. Onze safaritenten staan aan de bosrand, waardoor u optimaal kunt genieten van uw rust en de mooie natuur. Wakker worden van het geluid van de vogels geeft u in deze tent een unieke beleving. Ziet u het al voor u? Een safaritent huren is een geweldige ervaring en beleving voor het hele gezin. De safaritenten in Drenthe huurt u compleet ingericht. U bent van alle gemakken voorzien en daarnaast mag u natuurlijk gebruik maken van de voorzieningen op de camping!

Safaritent 6 personen

De safaritenten op onze camping in Drenthe staan mooi langs de bosrand.

Twee slaapkamers en een vide
Toilet
Keuken met inventaris, wasbak met koud stromend water, filter koffie apparaat, koelkast met vriesvakje.

De woonkamer is comfortabel ingericht met een open keuken. Op de aangrenzende veranda kunt u genieten van uw vakantie op een luxe tuinset.

Eén slaapkamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed. De andere slaapkamer over een stapelbed, op de vide is ook ruimte voor 2 personen om te slapen. Er zijn stroompunten aanwezig.

Inventarislijst

Safaritent 4 personen

De safaritenten op onze camping in Drenthe zijn te huren voor 4 personen. De compacte tent met woonkamer is comfortabel ingericht en een open keuken. Buiten is er een watertappunt. Op de aangrenzende veranda kunt u genieten van uw vakantie op een luxe tuinset.

De keuken is voorzien van filter koffiezetapparaat, koelkast (zonder vriesvak) en 4 pits gastoestel.
Eén slaapkamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed. De andere slaapkamer over stapelbedden. Er is verlichting en er zijn stroompunten. De tent heeft geen eigen sanitair maar staat in de buurt van het comfortabele toiletgebouw.

Inventarislijst

Boeken

Safaritent huren in een bijzondere omgeving

Kiest u ervoor om een safaritent te huren in Drenthe, dan overnacht u in een wel heel bijzondere omgeving. Kampeerterrein De Blauwe Haan is gelegen aan een mooi natuurgebied dat veel mogelijkheden biedt voor jong en oud. Wandel- en fietstochten, een heuse excursie of bijvoorbeeld geocachen. Het is allemaal mogelijk. De bijzondere omgeving kenmerkt zich niet alleen door verrassende natuur. Er bevinden zich veel familieparken, interactieve musea en speelparadijzen voor kinderen in de buurt. Ook op het gebied van historie en cultuur leent de omgeving zich uitstekend. Bent u al benieuwd? Neem eens een kijkje bij onze eropuit-tips en beleef een onvergetelijk verblijf in een safaritent in Drenthe!

Foto's