Knus houten kampeerhuisje

Een tenthuisje combineert de eenvoud van het kamperen met het luxe van een bungalow. De accommodatie is zeer compleet ingericht. U vindt er onder andere een gezellige eethoek, een ruime zithoek en een mooie keuken. Het woongedeelte gescheiden is van de slaapkamer. Hierdoor is het vakantiehuisje ook ideaal voor een vakantie met (kleine) kinderen. Terwijl zij al op bed liggen, kunt u nog even gezellig napraten in het zitgedeelte of buiten op het terras.

Knus houten kampeerhuisje

Dit houten tenthuisje beschikt over een eenvoudig, maar complete inrichting. Dit bestaat onder andere uit koffiezetapparaat, een koelkast en een gasstel. De openslaande deuren naar buiten geven u dat gevoel van vrijheid wat kamperen zo fijn maakt. In de aangrenzende tuin staat een mooie tuinset.

Goed om te weten:
De keuken is compleet ingericht met een pannenset, keukengerei en bestek.
Er is een slaapkamer met een boxspring van 1.60 bij 2.00 meter. En een slaapkamer met een stapelbed.
In het woongedeelte staat een 2-persoonsslaapbank.
Alle bedden hebben 1 persoons dekbedden en er zijn kussens aanwezig.
Aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur
Let op: Er zijn geen theedoeken en handdoeken aanwezig.

Locatie Kampeerhuisje

Het Natuurhuisje ligt centraal op het terrein. Nabij de speelvoorzieningen en het sanitair gebouw. Er is een klein speeltje met zandbakje op het veld.

Op de plattegrond heet dit huisje nog 'kampeerbungalow'.

Open plattegrond

Boeken

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

De omgeving biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er de natuur, maar ook leuke dorpen en steden liggen in de buurt. Ontdek Drenthe zoals nooit te voren. Een gezellig dagje uit met de kinderen kan perfect tijdens uw vakantie. Op onze website geven wij enkele tips voor een geslaagd dagje uit.

Een droomvakantie voor het hele gezin begint bij Kampeerterrein de Blauwe Haan!

Foto's