Dome tent

De Glamping Dome tenten van De Blauwe Haan zijn niet zomaar ingerichte tenten, het zijn unieke koepeltenten die een hele bijzondere ervaring bieden! De slaapkamer beschikt namelijk over een groot panoramavenster waardoor u vanuit uw bed kunt genieten van een geweldig uitzicht op het bos!

In het naastgelegen bos kunnen de kinderen heerlijk spelen, klimmen in de klimboom en hutten bouwen. De Glamping Dome tent beschikt over een vlonder met uitzicht op het bos, dus de kinderen kunnen veilig spelen onder het toeziend oog van papa & mama.

Glamping Bos Dome

4 personen
Deze geïsoleerde Dome tent is sfeervol ingericht met een woonkamer met loungemeubelen en eettafel. De open keuken is voorzien van een inventaris box en koud stromend water.

* 1 x een twee persoons bed en een stapelbed
* toilet
* buiten gril (Weber)

Goed om te weten:
De keuken is compleet ingericht met een pannenset, keukengerei en bestek.
Aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur
Let op: Er zijn geen theedoeken en Handdoeken aanwezig.

Boeken

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

De omgeving biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er de natuur, maar ook leuke dorpen en steden liggen in de buurt. Ontdek Drenthe zoals nooit te voren. Een gezellig dagje uit met de kinderen kan perfect tijdens uw vakantie. Op onze website geven wij enkele tips voor een geslaagd dagje uit.

Een droomvakantie voor het hele gezin begint bij Kampeerterrein de Blauwe Haan!

Foto's