nl

Recensie schrijven

Onderstaand kunt u een recensie schrijven welke direct op Zoover geplaatst wordt.

Gastbeoordelingen

Kampeerterrein de Blauwe Haan scoort gemiddeld een 9.3 uit 208 beoordelingen.
Ligging 9.5
Prijs / kwaliteit 9.1
Kindvriendelijk 9.4
Eetgelegenheden 8.0
Staat v/h sanitair 9.5
Hygiëne 9.3

Fijne plek voor ons gezin.

Wij komen uit de buurt van Nijmegen en we rijden sinds begin 2017 regelmatig naar onze stacaravan op de Blauwe Haan. Soms voor enkele dagen en nachten maar soms ook alleen een lange dag. De caravan hebben we overgenomen van een ouder stel en we hebben hem lekker fris en eenvoudig ingericht. Voor ons gezin is het een tweede huisje op een fantastische camping. Het is een rustige, schone camping met een prettige sfeer. Gemoedelijk en rustig, we zijn er meestal heerlijk op onszelf, we komen voor de rust en het plezier van de kinderen. Onze kinderen vermaken zich dan ook uitstekend met de andere kinderen die er altijd te vinden zijn. De directe omgeving is fantastisch. Het ligt middenin een natuurgebied en er is vanuit de camping wandelend of fietsend veel te ontdekken. De sfeer op de camping is fijn, met gemoedelijke mensen als gast. De vriendelijke eigenaren zorgen voor o.a. broodjes, koffie (lekker!) maar ook pizza (eigen steenoven) en lekkere snacks. De gezellige woonkamer biedt veel
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Fantastische camping in een mooie omgeving

Fijne, groene camping. Diverse veldjes en erg leuk voor kinderen. Genoeg te doen voor de kinderen: super speeltuin, kleine klimwand (binnen), overdekte speelgelegenheid, aan de rand van het bos en animatie. Schoon sanitair, er zijn broodjes te bestellen, snacks verkrijgbaar en een gezellige binnenruimte (horeca). Leuk was ook de pizza-avond: zelf een pizza maken die verwarmd wordt in de stenen pizza-oven. Vanuit de camping volop mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Kortom, een aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2019

En nog een keer!

Zeker niet de eerste, maar ook absoluut niet de laatste keer! We hebben weer heerlijke paasdagen gehad: lekker weer, gezellige sfeer. Plussen: sanitair weer lekker schoon (camping was goed vol); broodjes service, snackkeuken en genoten van een heerlijke en gezellige pizza-avond op het terras voor de hout oven. Kinderen lekker los in de speeltuin en met het animatie-team. 's avonds heerlijk rustig. Wensen: nog wat ruimere openingstijden horeca en voorzieningen/activiteiten voor wat oudere kinderen (bv. tafeltennistafel, geocachen, handboogschieten oid). We komen in de zomer weer!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 3-5-2019

Heerlijke camping, volgend jaar weer!

Voor elk wat wils: veldjes voor mensen met kinderen en mooie achteraf plekjes voor degenen die meer rust zoeken. Nette plekken, net sanitair, fijne beheerders.
Op vakantie geweest met partner 28-4-2019

Fantastisch

Prachtige omgeving. Heerlijke camping, goede service. Schoon sanitair. Leuke activiteiten. Heerlijke broodjes, snacks. Gewoon genieten, zonder stress. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen, zowel buiten als overdekt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-4-2019

Hier heerlijk uitgerust!

Deze camping is milieubewust, kleinschalig, dus heerlijk rustig. Geen groot zwembad, discoavonden of duur restaurant, heerlijk! Een verademing na een paar jaar op grotere campings te hebben gestaan. Er nestelden zwaluwtjes onder de dakrand bij de wasserette, zo mooi, zo dichtbij de natuur! Personeel is erg vriendelijk, tijd voor een praatje en staat direct klaar als er een probleem is. Een echte aanrader voor rustzoekers en kleine kindertjes! 👍
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-11-2018

Een topbeleving!

Nu 4 weken terug en we hebben het er nog over hoe heerlijk het was. Hier vind je de overtreffende trap van gastvrijheid en klantvriendelijkheid, want het wordt op een prettige en ontspannen manier uitgedragen. Een kunst apart. Een camping die voorzien is van mooie plaatsen, prima (lijkt als nieuw) sanitair, een heerlijke buitenspeelruimte voor de kinderen (ook binnenruimtes trouwens), goede (en prima centraal gelegen) gezellige teras- en zitmogelijkheden bij het restaurant. Prettig om ook wat te kunnen eten in de avond (snack, pizza, pannekoek) en elke ochtend ruime keus aan verse broodjes. Daarnaast een extra pluim voor de persoonlijke service mbt de lekke band van de gehuurde fiets. Nogmaals dank Janneke! Terugkomen lijkt een stevige optie ;-) [TIP] Een fraaie en praktische meerwaarde zou de mogelijkheid zijn om 'droge' producten als soep, pasta, saus, koffie, thee etc te kunnen kopen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-9-2018

Fraaie gelegen camping

Aardige camping gelegen in prachtig natuurgebied. In het hoogseizoen voor gezinnen, daarbuiten ook voor ons senioren okay. Goeie omgeving om te fietsen. Twee minpuntjes toen wij er waren is de onduidelijkheid w.b. de openingstijden van de huiskamer en keuken. Tijden in campinggidsje geven wat anders aan dan het scherm in het toiletgebouw, zegt wat anders dan papier op prikbord...dus we stonden regelmatig voor een dichte deur! Daarnaast stonk het in het toiletgebouw, net of de riolering het niet aan kan? Volgend jaar beter? Voor de rest was het prima.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Fantastisch, hier komen we zeker nog een keer!

Supermooie camping op een geweldige plek. Vanaf de camping konden we zo de bossen in/ heide opfietsen. Hele leuke speeltuin. Er is veel rekening gehouden met kinderen en de ouders. Je kan makkelijk toezicht houden vanaf het terras of vanaf de velden. Enige puntje van kritiek: Er ligt wel opvallend veel rommel in de speeltuin. Altijd merkwaardig om te zien dat er afval in de speeltuin ligt. Voor de rest super!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2018

Super de super

Prachtige omgeving, fietsen en wandelen in het Drentsche landschap. Mooie camping, ruime plekken. Nieuw sanitairgebouw met zeer handige familiedouches. Waterspeelplek voor de kleine kinderen en ruimte om lekker te modderen. Leuk activiteiten voor de kinderen met het animatie team. Warme broodjes, patat, pizza, pannenkoeken, goede campinghap. Daarnaast zeer aardige en behulpzame eigenaren. De perfecte camping om met je gezin naar toe te gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2018

Heerlijk genoten!

Hele fijne kindvriendelijke camping. Net en schoon sanitair en een gezellige plek om iets te eten en drinken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-7-2018

Fantastisch

Creatieve aardige en hulpvaardige campingbeheerders. Uitstekende ligging, prima startpunt voor wandel en fietstochten. Mooie kampeerplekken. Uitstekend, modern en luxe sanitair. Warme Broodjesservice prettig (wel duur) Voor kinderen is er zowel bij mooi als regenachtig weer (overdekte speeltuin en klimwand) voldoende speelgelegenheid. Onze kleinkinderen hebben zich op een warme dag uitstekend vermaakt bij de waterspeelplaats. Minder is de hobbelige toegangsweg.
Op vakantie geweest met partner 25-6-2018

Prachtige, sfeervolle, natuurcamping

Hallo, Wij hebben hier van een top verblijf genoten. Wij hebben alleen maar lof voor deze prachtige natuurcamping. Niets is teveel voor de vriendelijke uitbaters. Prachtig gelegen aan de ingang van het natuurgebied. Veel te bezichtigen in de ompgeving, rijke geschiedenis, lekker lokale producten. Wifi (betalend) aan de kampeerplek. Broodjesservice. Prachtige sanitaire voorzieningen. Wat kan een mens nog meer verlangen ? Goede verhouding prijs/kwaliteit. Heel gezellige gemeenschappelijke ruimte met tv, leeshoek, spelletjeshoek, heel veel interessante tijdschriften enz. Wij reizen zelf zonder kinderen maar er zijn prachtige voorzieningen voor de kinderen beschikbaar, speeltuinen, peuterzwembad. Proficiat aan de uitbaters, Danny en Anja
Op vakantie geweest met partner 21-6-2018

Knus en natuurlijk!

Fijne, kleinere en rustige camping met goed sanitair. Leuk spartelbadje voor de kleinsten en mooie natuurspeelplek voor de wat grotere basisschoolkinderen. Ook overdekte speeltuin aanwezig. Heerlijke huiskamer voor eten ,drinken en gezelligheid. 's Ochtends lekkere broodjes. TV, bibliotheek, spelletjes en biljart aanwezig. Animatie en activiteiten voor het hele gezin. Vriendelijke mensen. Geen kampwinkel en 's avonds stil.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 23-5-2018

Top camping , voor rustzoekers, natuurliefhebbers

fantastisch gelegen camping , midden in de natuur. Vele fiets routes in de buurt. Wij hadden een caravanplaats met prive sanitair , dat was netjes en ideaal . De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en erg behulpzaam. lekker broodjes service , prima voor elkaar.
Op vakantie geweest met partner 15-5-2018

Hidden house, super verrassing!

We zaten in het hidden house, echt één grote verrassing hoe ruim en compleet het echt is. Het is een volledig modern huis! Perfecte sfeer met de verschillende soorten lampen op de juiste plekken. En dan de omgeving, zo heerlijk rustig en prachtige natuur! We hebben ons totaal niets aangetrokken van de november regen, lekker eropuit!
Op vakantie geweest met partner 27-11-2017

Een fijne en rustige camping

Heel goed sanitair en echt schoon,uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel en natuur eigenaren niet te vergeten.Komen er er al een aantal jaren achtereen maar ieder jaar is er weer een verrassing wat er is veranderd op bijgekomen.
Op vakantie geweest met partner 26-11-2017

Super

Geweldige camping, mooie omgeving en een heerlijk zwembad voor de kinderen om in te spelen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-11-2017

Volgend jaar weer!

Mooie rustige gezinscamping, vriendelijke mensen en perfecte speeltuin! Nieuw en schoon sanitair.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-11-2017

Wauw!

Wat is kamperen hier fijn. De kinderen zijn de hele dag buiten, genieten van de waterspeelplaats, de glijbaan, het kasteel en dat met allemaal vriendjes en vriendinnetjes om zich heen. Volgend jaar weer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-11-2017

We hebben ons er goed vermaakt.

Mooi natuurlijk, goede fiets omgeving en kindvriendelijk. Het sanitair is luxe en wordt goed onderhouden.(het lijkt een oude schuur, maar binnen heel modern). En elk veldje heeft een speel voorziening.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 3-9-2017

Geweldig voor ouders en kinderen

Super leuk voor de kinderen en zeer rustgevend voor de ouders. Beste vakantie huisje ooit...
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Zeer leuke, zeer kindvriendelijke camping.

Camping de Blauwe haan is een erg leuke plek om met je kinderen te kamperen. Leuke animatie, mooie speeltuin met waterpartij. Kleinschalig, zeer gastvrij. Sanitair keurig, mooie ruime familiedouches en schoon. Ook voor de inwendige mens voldoende keuze.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2017

De meest chille camping ever

Rust en ruimte. De "huiskamer" is een geweldig concept. Potje biljarten, tv kijken en lekker zitten. Sanitair gloednieuw en brandschoon.... Een camping om leeg te lopen en nieuwe energie op te doen.
Op vakantie geweest met partner 31-7-2017

Fijn gekampeerd op prachtige plek aan bosrand

Plaatsen met eigen sanitair zijn zeer ruim en mooi en rustig gelegen. Zeer vriendelijke ontvangst. Gelet op de voorzieningen prima geschikt om ook met de kleinkinderen te kamperen.
Op vakantie geweest met partner 23-7-2017

De enige camping waar wij voor de 3e x heen gaan!

wij gaan dit jaar voor de derde keer naar de blauwe haan met onze kinderen en vinden het een heerlijke plek, bij een fijne familie en een camping waar wij met vertrouwen onze kinderen ' los' kunnen laten spelen. De ingerichte safaritenten zijn luxe en staan op een prachtige plek naast de speeltuin, lekker vrij. Het sanitair met de familie badkamers zijn luxe en altijd schoon. Alleen jammer dat deze ook gebruikt worden door mensen zonder kinderen. De animatie is prima en onze kinderen 3 en 6 vinden de ' eendenclub' nog steeds leuk. Wij hebben nu al zin om in augustus weer te komen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-7-2017

Heerlijke en gemoedelijke plek midden in de natuur

Prachtig gelegen aan natuurgebied het holtingerveld. Vanaf de camping loop of fiets je zo het bos in/ de hei op.(Fietsen te huur op de camping) camping ziet er netjes uit met geweldige speelplekken voor de kids, zoals de waterplas, speelkasteel, trampoline en het pierebad. Gezellig wat drinken of snack (patatje, pizza of pannenkoek, ijsjes) haal je in de knusse huiskamer. Daar kun je ook terecht als het wat minder weer is. Lekker bij de haard of een potje biljarten, ook WiFi beschikbaar. Verder super schoon sanitair en ontzettend vriendelijke campingeigenaren. S'ochtends verse broodjes te koop en Vlakbij is het mooie openlucht zwembad (kaartjes met korting op de camping te koop). Boodschappen haal je in havelte (10 min rijden ) of in Meppel (20 minuten rijden). Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten: tent, trekkershut, safaritent of stacaravan. Echt een aanrader, deze rustige maar wel gezellige camping midden in de natuur, overzichtelijk en gemoedelijk!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 1-7-2017

Geweldig, klantvriendelijk, gastvrij.

Aan een goed verharde bosweg, die niet met hoge snelheden bereden kan worden. Aan het fietsknooppunten netwerk. Fijn fiets en wandelgebied. Zeer geschikt voor (groot-)ouders met (klein-)kinderen met vriendjes. Voor zowel luxe- als minimalistiche kampeerders en trekkers geschikt. Gezellige kampeerterreinen en "hofjes". Kantine voldoet ruimschoots aan onze behoefte. Millieu bewust beheer. Minder geschikt voor grotere jeugd.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-1-2017

We hebben een fantastische plek en vakantie gehad

eigenlijk was alles goed.de gastvrijheid t sanitair. en jammer dat er in t ACSI maar staat dat er maar 3 camperplekken zijn, t zijn er nl 6 voorzien van electra en waterpunt op t veld.
Op vakantie geweest met partner 3-9-2016

Je geniet er iedere keer weer reuze

De hele geheel is goed verzorgd en reuze netjes
Op vakantie geweest met partner 2-9-2016

Mooie camping met vriendelijke eigenaren.

We komen al enkele jaren op De Blauwe Haan. Voor ons allen altijd weer een feestje. Mooie plekjes, veel speelruimte voor de kinderen en zeer vriendelijke eigenaren!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 1-9-2016

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Super vriendelijk Netjes sanitair en veel te doen voor de kinderen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-8-2016

Een fijne kind vriendelijke camping

Een fijne rustige locatie. Bij slecht weer veel mogelijkheden om in de buurt iets te ondernemen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-8-2016

Fijn rustig

rustige plekjes maar verderop ook gezins veldjes voor ieder wat wils
Op vakantie geweest met partner 31-8-2016

Een verzorgde camping

Ik vind het jammer dat op deze camping honden mogen, wel aan de lijn. Buiten de camping een en al poep.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-8-2016

Fantastische kindercamping

Fantastische kindercamping, zo leuk dat we van uit Oostenrijk nog een weekje terug zijn gekomen zodat de kinderen toch nog een weekje van de Blauwe Haan konden genieten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2016

Super leuk en gezellig verblijf !

Goed ; Sanitair (geweldig zelfs) Vriendelijkheid Gemoedelijkheid Netjes Gezellig Genoeg variatie en orginaliteit qua verhuur plekken Leuke orginele speeltuin Minder goed ; Bij écht warm weer, mis ik een groter zwembad waar ook de volwassenen in kunnen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2016

Een fijne, gezellige rustige familiecamping

Een echte, rustige familiecamping. Waar het ons kent ons mentaliteit nog heerst. Dit hebben wij persoonlijk als prettig ervaren. Ideale camping voor gezinnen met kleine kinderen (tot ong.11jaar) of voor ouderen die voor de rust komen of voor mooie wandelmogelijkheden. Wij zaten in het Hidden House. Een ervaring opzich maar met 2 kleine kinderen (6 & 2jaar) niet helemaal ideaal vanwege de trappen. Wou prima hoor, maar heb wel paar keer de kriebels gehad met de kleinste. Voor kinderen vanaf 4jaar een hele leuke ervaring zo'n ondergronds huis! Ideale uitvalsbasis naar het mooie Meppel of Avonturenpark Hellendoorn. Achter de camping mooie wandelroutes. Denk dat wij nog wel een keer terugkomen maar dan huren we een stacaravan. Wel zo veilig ;)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2016

Heerlijke camping

Mooie camping aan de rand van het bos. Het sanitair is schoon en zeer verzorgd. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin buiten of in de overdekte speeltuin. Er is een klein zwembad, water op kniehoogte, dus prima voor de jonge kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2016

Supergezellig

Kleinschalige, gezellige camping met prachtig sanitair en een persoonlijke sfeer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2016

Geweldige camping voor kinderen.

Wij komen elk jaar terug, dat zegt al genoeg! Rust, heerlijk spelen, natuur, gezellig terras.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Een hele gezellige familie camping.

De camping heeft ruime plaatsen, een leuke binnen- en buitenspeelplaats en een heel mooi sanitair gebouw. Het is een rustige camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Mooie plek, fijne sfeer

De camping ligt prachtig in het bos, maar wel zo dat er genoeg zon is. Prachtige wandelmogelijkheden in de omgeving, direct vanaf de camping.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2016

Wij komen absoluut terug!

Super kindvriendelijke camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Rust, luxe en kinderpret

Top: heerlijk ruime plekken, restaurant en de binnenspeeltuin. Best ver lopen naar sanitair als je wat verder staat!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Fantastisch

Hele leuke camping, zeer gastvrije mensen / familie, werden vriendelijke ontvangen en alles wordt keurig uitgelegd, veel speelgelegenheid voor de kinderen en keurig sanitair.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Gastvrij

Mooie locatie; vriendelijke mensen, rustig, leuk voor kinderen (activiteiten in het seizoen).
Op vakantie geweest met partner 29-8-2016

Geweldige camping

Echt een camping voor iedereen, kindvriendelijke plekken of rustige plekken aan de bosrand. Goed sanitair ook voor baby's. Heel veel te doen en georganiseerd.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Mooie kindvriendelijke camping met ruime plekken

Hele flexibele campingeigenaars die meedenken met je wensen. Mooie kindvriendelijke camping ruime plekken en vrijheid van plek kiezen bij aankomst. Voor de kleintjes ook een uitgebreid activiteiten schema.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2016

Kindvriendelijke camping

Het sanitair was top met zijn familie douches.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2016

Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits