nl

Met uw tent kamperen in Drenthe op Camping de Blauwe Haan

Met de tent kamperen betekent dat u optimaal kunt genieten van het gevoel van vrijheid. U wordt 's ochtends gewekt door het geluid van fluitende vogels. Wanneer u uw tent uitstapt ziet u een prachtige zonsopgang en voordat u 's avonds uw tent weer in gaat kunt u nog een laatste blik werpen op de adembenemende Drentse sterrenhemel.

Met de tent kamperen bij De Blauwe Haan

Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u prachtige, ruim opgezette kampeerplaatsen voor uw tent. Aan elke type kampeerder hebben wij gedacht. Zo hebben wij speciale rustgebieden, gezinsgebieden en kampeervelden voor eenoudergezinnen. In welke samenstelling u ook op vakantie wilt; bij De Blauwe Haan kunt u altijd terecht!

Daarnaast bieden wij ook verschillende huurtenten aan. Hierdoor is met de tent kamperen niet alleen weggelegd voor diegene die over een volledige uitrusting beschikken. U heeft de keuze uit een safaritent of een authentieke Drenthe-tent

Uitgebreide faciliteiten

Om uw verblijf op onze camping zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat het u qua faciliteiten aan niets ontbreekt! Het toiletgebouw is zo modern dat u bijna zou vergeten dat u op een camping bent!

Maar ook wat betreft de lekkere trek doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Zo kunt u in onze Huiskamer in het hoofdseizoen altijd terecht voor een heerlijke cappuccino, een vers gebakken pannenkoek of pizza en patat! Dit is ideaal als u een keer geen zin heeft om te koken of als door het weer de geplande barbecue helaas niet door kan gaan. U bent in de Huiskamer altijd van harte welkom!

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
9,1
9,3
7,8
9,4
9,2
9,1
203 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits