Sanitair voorzieningen

Tot in de puntjes verzorgd! 

Sanitair Camping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Luxe en bijzonder sanitair

Bij een onbezorgde vakantie hoort natuurlijk tot in de puntjes verzorgd sanitair. Vanaf de buitenkant lijkt ons sanitairgebouw op een oude schuur maar als je eenmaal binnen bent, heb je het gevoel dat je in de badkamer van een modern hotel staat.

Sanitair De Blauwe Haan Drenthe

Sanitair voor het hele gezin

Sanitair voor het hele gezin Er zijn meerdere gezinsdouches beschikbaar en er zijn douches met een verhoogd plateau voor jullie gemak. De gezinsdouches zijn inclusief douchekop met losse slang die op hoogte verstelbaar is.

In ons sanitairgebouw hebben wij ook een uitgebreide ruimte ingericht voor baby's, peuters en kleuters. Hier vind je onder andere baby badjes, gezinsdouches en verhoogde plateau's zodat je jouw kindje gemakkelijker kunt wassen.

Minder validen Camping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Sanitair voor minder validen

Voor onze mindervalide gasten is er een aangepaste ruimte met verhoogd toilet inclusief beugels, een wastafel met kantelbare spiegel en douche met klapstoel en leuningen beschikbaar. Uiteraard is de ruimte ook voorzien van een alarmknop.

Camping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Afwasruimte en wasserette

De afwasruimte vind je ook in ons vernieuwde toiletgebouw. Doordat deze inpandig is, sta je tijdens het afwassen lekker warm en droog. Er zijn in totaal 6 afwasbakken.

De wasserette is in een naburig gebouw en ingericht met twee wasmachines, een droger en een centrifuge. Daarnaast zijn er ook nog een aantal wasbakken waar u een handwasje kunt doen. Munten voor de wasmachine kosten, inclusief een zakje waspoeder, €6,50 en zijn te koop bij de receptie, de croissanterie en bij de Huiskamer. De droger en de centrifuge werken op euromunten.

Om een wachtrij te voorkomen, maken wij in het hoogseizoen gebruik van een intekenlijst. Deze hangt bij de wasmachines in de wasserette.

Green Key Gold Camping De Blauwe Haan uffelte Drenthe

Green Key Gold

Alle aanpassingen hebben vanuit een duurzaam oogpunt plaatsgevonden. De Blauwe Haan heeft duurzaamheid en energiezuinige bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan en is daarom ook lid geworden van de Green Key. Dit betekent dat wij er alles aan doen om zo milieubewust te werk te gaan. Wij hopen dat je ons hierin steunt en hieraan denkt als je gebruikmaakt van ons toiletgebouw.

Natuurcamping De Blauwe Haan

Eén met de natuur