Camping met privé sanitair Drenthe

Kamperen op een camping met privé sanitair in Drenthe? Wanneer je luxe wilt kamperen biedt Kampeerterrein De Blauwe Haan uitkomst. Een aantal kampeerplaatsen op onze camping beschikken over privé sanitair. Zowel beschut langs de bosrand als op een veldje nabij een speeltuintje. Aan boord vindt u douche, toilet en wasbak.

Kampeerplaatsen op Lakenvelder en Kuifhoen

De kampeerplaatsen Lakenvelder 10 en 11 en Kuifhoen 5 bevinden zich langs de bosrand maar toch mooi centraal op het terrein.

Je eigen privé sanitair

Op onze camping in Drenthe kunt u luxe kamperen in de natuur. Kampeerterrein De Blauwe Haan grenst namelijk direct aan een schitterend natuurgebied.

Vanaf je kampeerplaats loop je zo de natuur in. En bovendien staat Drenthe bekend als een fietsprovincie, zodat u mooie fietstochten kunt maken. Op onze camping met privé sanitair in Drenthe kunt u ook fietsen huren voor het geval u deze niet bij u heeft. Hoe ideaal is dat?

Niet alleen de natuur biedt vele mogelijkheden, vanaf de camping kunt u er ook lekker een dag er op uit met het hele gezin. In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor een leuk dagje weg.

Plattegrond

Kampeerplaatsen Uilebaard

De kampeerplaatsen op Uilebaard met privé sanitair zijn zeer ruim van opzet. Ongeveer 13 meter lang en dus ruim 3 meter langer dan reguliere kampeerplaatsen in Drenthe.

Daarnaast zijn de kampeerplaatsen voorzien een eigen watertappunt en rioolafvoer. Op de kampeerplaatsen kun je tegen meerprijs gebruikmaken van 10 ampère elektra. Voor de exacte ligging kun je onze plattegrond bekijken.

Kortom, je hebt alles bij de hand om luxe te kunnen kamperen in Drenthe!

Veld Drentse Hoen

Dit veld heeft een echt Drents sfeertje. Langs de bosrand zijn de plaatsen 6 en 7 met privé sanitair. In het centrum van het veld is een speeltuintje. Je kunt hier een hangmat ophangen of een koude douche nemen. Er staat ook een plaggenhut. Dit bijzondere verblijf is te huur.

Boek uw verblijf met privésanitair