nl

Wandelen en fietsen in de omgeving

In de directe omgeving van Kampeerterrein De Blauwe Haan kunt u uren wandelen en fietsen. In Drenthe is een zogenaamd fietsknooppuntensysteem aangelegd door de ANWB. U bepaalt zelf waar u begint en hoe ver u wilt fietsen en aan de hand duidelijke bewegwijzering kunt u de mooiste tochten maken.

Op de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar en kunnen we u tips geven voor de mooiste plekjes in de omgeving. Kom gerust eens langs! Je kunt ook je eigen route maken op planjeroute.nl. Kies Uffelte, Westerveld als start. Tussen knooppunt 51 en 52 ligt de camping. Wij hebben al een leuke fietsroute voor u samengesteld.

Diverse wandelroutes in Drenthe

Regelmatig worden er leuke wandeltochten georganiseerd. Tijdens deze tochten geniet u van de natuur en ontmoet u andere wandelaars van jong tot oud. Zo wordt er in een rustig tempo gewandeld, door bos en heide en/of door het boerenland. Houd de wandeltochten in de gaten op www.wandeljuf.nl. Deelname is gratis, maar aanmelden is wèl noodzakelijk.

Bekijk hieronder nog meer leuke wandeltochten:

Spring op de mountainbike en kies een route!

Ook voor de ruigste mountainbikeroutes bent u hier aan het juiste adres. Naast de prachtige vergezichten op de bosrijke natuur vindt u hier de beste single tracks en vele uitdagende heuvels. Neem een kijkje op de website van Drenthe en laat u inspireren voor de volgende vakantie op Kampeerterrein De Blauwe Haan.