nl

Het laatste nieuws van de Blauwe Haan

 

vakantiewerk smallpizzabakker small

 

Informatie voor onze gasten

Bekijk onze nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Nieuwsbrief bekijken

 

 

Kampeerterrein de Blauwe Haan laat rechte strakke lijnen los.

De start is gemaakt met de nieuwe organische vormgeving met meer (eetbaar) groen en meer kampeerplaatsen, die privacy en een natuurbeleving bieden. De hervorming van de oude velden N, M en J, C zal vóór seizoen 2022 gereed zijn. De velden gaan heten: Zijdehoen en Boerenhoen voor vakantie kamperen en het veld Krielkippen voor het plaatsen van o.a. een tiny house.

Wij zijn Anders dan Anders en vooral eigenzinnig! en willen u vertellen hoe wij met positieve energie onze voetafdruk in dit leven kunnen verkleinen. Op en mét een terrein waarvan de camping 5.5 ha., bos 4 ha. en akker 2 ha.

CIRCULAIR ONDERNEMEN! Komt u circulair recreëren? Circulair leven is wat wij u op een leuke manier willen overbrengen. Een duurzame en gezonde levensstijl past daar bij. Daarnaast denken we ook aan de kindertjes. Ook zij worden opgeslokt door een druk bestaan. Cursussen en handvatten om sterk in het leven te staan en echt jezelf te durven zijn. ‘Samen Stoer’!

Laten zien hoe je circulair kunt bouwen op een eigenzinnige wijze, wat je kunt doen met alles wat er groeit en bloeit in de natuur.

Aantal sleutelwoorden. Wat wij zijn en wat wij willen overbrengen. Al deze woorden tezamen Circulair. Om te komen tot CO2 neutraal. Creëren van bewustwording door inspireren.

Omgeving

Onze omgeving inspireert, belangrijk om na te denken over wat je doet. Samenleven en te gast zijn met en in de natuur, te gast in de natuur.

We willen meer in verbinding staan met deze omgeving. Op het terrein zijn minder maar grotere kampeerplekken omzoomd met meer (eetbaar) groen.  

Wat gaan we doen!

Duurzaam

Wat hebben we al? Winning van zonnewarmte, stoken op houtpallets en groen gas. Een verrassend en duurzaam sanitair gebouw hoort daar ook bij. Wij vragen u ook tijdens uw verblijf zuinig te zijn met water en energie. Daarnaast bieden wij goede mogelijkheden op afval te scheiden.

Rust: het is prettig als u lawaaierig speelgoed thuis laat.

Samen en Sociaal

Onze terrassen zijn wifi- en rookvrij. Internet beheerst ons leven. Laat dit tijdens de vakantie even los! Laat dat tablet lekker thuis. Op de Blauwe Haan mag je vies worden!