nl

Naar de Blauwe Haan

Winterkamperen in Drenthe bij De Hen en De Haan

Informatie

winterkamperen in drentheHet hele jaar bent u van harte welkom op kampeerterrein De Groene Hen & Kampeerterrein de Blauwe Haan in Drenthe. Vanaf november tot april noemen wij dat dan ook winterkamperen. Kamperen in de winter is een bijzondere belevenis! U kampeert aan de rand van het natuurgebied Het Holtingerveld (of Ooster- Westerzand) en geniet dus van een prachtig uitzicht op een winters landschap. Overdag maakt u de mooiste wandelingen of fietstochten door het unieke Drentse landschap met vennetjes, dichte bossen, heidevelden en het is zelfs mogelijk dat u een paar Schotse Hooglanders treft.

Wist u trouwens dat De Groene Hen en De Blauwe Haan geheel vuurwerkvrij zijn met Oud & Nieuw? Met oud & nieuw kunnen de campinggasten, oud en jong, bekend en onbekend, samenkomen bij het kampvuur en met elkaar het nieuwe jaar inluiden.

Kamperen in de winter in Drenthe

In de winter kunt u op kamperen op ons kleinschalige natuurkampeerterrein. Er zijn slechts 20 kampeerplaatsen, voorzien van elektra, waardoor u optimale privacy maar vooral rust ervaart. 

Boven een kampvuur lekkere marshmallows roosteren en ondertussen leuke kampvuurliedjes zingen? Loop dan even langs de receptie of neem contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Oud & Nieuw arrangement

Tijdens oud & nieuw kamperen? En dan ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs? Boek dan ons oud & nieuw all-in arrangement: 7 nachten van € 140,- voor slechts € 120,- voor het hele gezin!

Lees hier meer over het oud & nieuw arrangement.

Kamperen, of toch liever een accommodatie huren? 

Bij ons kunt u niet alleen kamperen, maar ook bieden wij diverse verhuurmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een Hidden House, Fallen House, Tipitent of luxe chalet (met sauna). Bekijk hier alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Comfortabel winterkamperen in Drenthe

winterkamperen in drenthe In de winter zijn er beperkte faciliteiten. Uiteraard kunt u gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw met een douche en toilet.

Nabij het verwarmde sanitair en de serre kunt u kamperen op een knus veldje. Hier staat de buitenhaard met picknicktafels en er staan extra vuurschalen klaar. Ook is er een driepoot met pan waar u een eenpansmaaltijd in kunt klaar maken. Hout is te koop voor € 4,50 per zak. In de wasserette staat een magnetron. De buitenspeeltuin is open voor de liefhebbers.

De Huiskamer is in de winter gesloten, maar wel is het mogelijk om plaats te nemen in de serre, waar u beschut bij de vuurschaal even plaats kunt nemen en genieten van de rust. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Oud & nieuw arrangement

 ‘Oud & Nieuw all-in’

Het nieuwe jaar inluiden op een prachtige locatie? Kom dan winterkamperen tijdens oud & nieuw op kampeerterrein De Blauwe Haan of De Groene Hen! Hier beleeft u samen met familie of vrienden dé mooiste jaarwisseling van uw leven.

  • 7 nachten = 6 betalen. Van € 140,- voor € 120,- all-in. (geld per gezin)
  • Periode: 28 december - 4 januari
  • Vuurplaats met overkapping van tentzeil
  • Hout te koop: € 4,50 per zak
  • Overkapping bij terras met vuurplaats
  • Kleine huiskamer met kachel en boekenhoek (hier geen horeca faciliteiten) en hier gratis wifi
  • Wil je per se wifi op je kampeerplaats dan kun je een ticket kopen.
  • Warme douche, WC en koud stromend water uit de kraan

Lees hier meer over het oud & nieuw arrangement.

Zoek en boek uw vakantie