Natuurkampeerterrein met privé sanitair

De Blauwe Haan privesanitair

Ontspannen met privé sanitair

Geniet van een ongerepte natuurvakantie op Natuurkampeerterrein De Blauwe Haan in Drenthe! Niet alleen kunt u heerlijk kamperen maar ook genieten van de luxe van privé sanitair.

Op onze ruime kampeerplaatsen bieden wij elektriciteitsaansluitingen, naar keuze met 6 of 10 ampère. Elk perceel is uitgerust met een handig watertappunt en twee afvoeren.

Faciliteiten
Natuurcamping De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Welkom in de Huiskamer

Hoewel er geen tv-aansluitingen zijn op de kampeerplaatsen, bent u van harte welkom in onze Huiskamer als u even televisie wilt kijken. Hier kunt u ontspannen bij de openhaard, een boek lezen of genieten van een kopje koffie. Voor de kinderen is er een grote speeltuin waar ze zich geen moment zullen vervelen.

Faciliteiten
Autovrije camping Drenthe De Blauwe Haan

Gehele terrein autovrij

Het gehele terrein is autovrij, en uw auto kunt u veilig buiten het veld parkeren. We zijn trots lid van Stichting De Groene Koepel (Meer informatie over deze stichting vindt u op: www.natuurkampeerterreinen.nl). Als onze gast wordt u automatisch lid of kunt u tijdens het boeken aangeven dat u graag lid wilt worden.

In het hart van het veld staat een Helitrope Dome-kas, die naadloos aansluit bij het tuiniersthema van het terrein. De Dome-kas biedt een ontmoetingsplek en is ideaal voor activiteiten zoals yogalessen. Als u van tuinieren houdt, kunt u stekjes meenemen om te ruilen met mede tuinkampeerders. En voor liefhebbers van vuur is er een centrale vuurplaats.

Net buiten het Natuurkampeerterrein bevindt zich een uitgestrekte weide waar u kunt mediteren of een ontspannen wandeling kunt maken. Verschillende fruit- en notenbomen sieren deze omgeving, waardoor het najaar een tijd van plukken en genieten wordt!

Faciliteiten

Natuurcamping De Blauwe Haan

Eén met de natuur