Kamperen in de natuur op Natuurkampeerterrein De Groene Hen

Vakantie vieren midden in de natuur? Dat kan op natuurkampeerterrein De Groene Hen in Drenthe! Als je op de Groene Hen kampeert kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Het natuurterrein heeft een tuinsfeer. Het gehele Natuurkampeerterrein is autovrij, uw auto parkeert u buiten de camping. Met dit deel van het kampeerterrein zijn wij aangesloten bij St. de Groene Koepel. Meer informatie over deze stichting vind je op: www.natuurkampeerterreinen.nl Ook als gast ben of word je lid van stichting de Groene Koepel. Neem je lidmaatschapskaart mee of vink bij het boeken aan dat je graag lid wordt bij ons.

Genieten in rust

De velden Drentse Hoen, Friese Hoen en Groninger Meeuw horen bij Natuurkampeerterrein de Groene Hen

Boek je plek op de Groene Hen

Veld Drentse Hoen

De naam zegt het al een beetje. Hier kampeer je in het Drentse Landschap tussen de heidevelden. De zandverstuiving doet dienst als speeltuintje en de plaggenhut, die er staat kun je huren als vakantieverblijf!

Er is ook een buitendouche voor de ware Ice Man beleving en een hangmatplek.

Veld Groninger Meeuw

Dit veld is een tentenveld (autovrij en hondvrij) met op twee plekken een klein speeltuintje met zandbakje. Overal staan fruitbomen en de ontmoetingskas is een fijne plek om te ontspannen.

Er staan hier ook huurtenten en er is een koude buitendouche.

Veld Friese Hoen

Dit knusse veldje met 10 kampeerplaatsen heeft een half overdekte vuurplaats in het centrum. Dit is een fijne ontmoetingsplaats.

Er zijn hangmatplekken en in de omsloten tuin 'Rustopia' staat een helitroop dome kas met kruidentuinen eromheen.

Zoek je kampeerplaats
Helitrope Dome-kas De Blauwe Haan Uffelte Drenthe

Ervaar de stilte ...

In het centrum van het natuurkampeerterrein vind je een mooie kas Het sluit goed aan bij het tuinieren thema van dit terrein. In de kas kun je elkaar ontmoeten of bijvoorbeeld een yoga-les verzorgen. Hou je van stekkies? Neem ze mee! Dan kun je ruilen met je mede tuinkampeerders.

Vlakbij het Natuurkampeerterrein ligt een grote weide waar je ook heerlijk kunt zijn om even te mediteren of een wandelingetje te maken.

Ook vind je op dit veld twee trekkershutten en kun je overnachten in het tuinhuisje ‘Ieniemieniehuisje’ of De Ton.

Omgeving

Boeken

Eigenzinnig eigenwijs