nl

Gezellige kindercamping in Drenthe

kindercamping drentheKindercamping De Blauwe Haan in Drenthe wil graag dat iedereen een fijne vakantie heeft. Daarbij denken wij aan de volwassenen die heerlijk tot rust kunnen komen op de uitgebreide en ruime kampeerplaatsen.

Maar De Blauwe Haan vergeet ook zeker de pret voor de kinderen niet. Daarom is onze kindercamping ook zo ingericht dat er altijd wel ergens iets te beleven valt!

Spelen op onze kindercamping in Drenthe

De Blauwe Haan is een kindercamping bij uitstek. We hebben namelijk aan elke leeftijdscategorie gedacht. Op alle gezinsvelden vindt u in het midden een aantal speeltoestellen. Dit is perfect voor de kleinere kinderen die nog niet zonder uw toezicht mogen spelen.

{zoover}

Centraal gelegen ligt de grote speeltuin. Dit buitenspeelparadijs bestaat onder andere uit een kasteel met doolhof, trampolines, schommels en een prachtige De Blauwe Haan glijbaan. Hier kunnen de oudere kinderen uren klimmen, duikelen en dwalen.

Maar ook wanneer het minder goed weer is kunnen kinderen plezier maken. De Blauwe Haan beschikt namelijk daarnaast over een indoor speelhal. Hier vindt u onder andere een klim- en klautertoestel en een echte klimwand. Uiteraard is er aan de veiligheid gedacht. Alle attributen worden regelmatig gecontroleerd en er ligt een groot, dik valmatras.

Kindercamping met kinderzwembad

kindercamping met zwembadKindercamping de Blauwe Haan beschikt over een geweldig zwembad voor kleine kinderen. Peuters kunnen hier naar hartelust zwemmen en spelen. Ook is er een grote spartelplas voor de kinderen waar ze uren met zand en water kunnen spelen. Lees hier alles over onze zwembad

Uitstapjes in de omgeving van De Blauwe Haan

Daarnaast is er ook genoeg te beleven in de directe omgeving van De Blauwe Haan. Denk hierbij onder andere aan het Verkeerspark in Assen of het Dierenpark in Emmen. Beide parken zijn leuk, leerzaam en zorgen voor een dag vol met plezier! Maar ook Plopsa Indoor bevindt zich vlakbij. Hier worden regelmatig optredens gegeven door sterren als K3, Mega Mindy en Bobo.

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
9,1
9,3
7,8
9,4
9,2
9,1
203 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits