nl

SamenStoer komt naar camping de Blauwe Haan!

samenstoer 2019SamenStoer komt naar Camping de Blauwe Haan! Dit jaar worden er op onze camping 5 actieve ouder-kind weekend weekenden georganiseerd. Die staan allemaal in het teken van samen bewegen en buiten zijn. Sporten alleen is hierbij niet het doel, wel een middel om te verbinden. Samen creëren jullie een onvergetelijke ervaring. Gun jezelf deze 1-1 ervaring samen met Samenstoer!

Wat doet SamenStoer!?

Als vader of moeder vraag je je misschien weleens af: doe ik (een) van mijn kinderen niet tekort? Het kan natuurlijk dat je door werk, sport, school of omdat een ander kind meer aandacht vraagt te weinig bewust met elkaar bezig bent. Vooral in een gezin met meerdere kinderen kan het een uitdaging zijn om de aandacht goed te verdelen. Tijdens de weekenden heb je 100% tijd voor elkaar, zonder afleiding van telefoons, internet of de dagelijkse beslommeringen binnen het gezin.

Wanneer komt SamenStoer naar Camping de Blauwe Haan?

  • 30 juni – 2 juli
  • 1 – 3 september

Hoe werkt het?

Tijdens de weekenden geniet je samen met je kind van volledig verzorgde activiteiten. Wij nemen alles uit handen, de tent zetten we zo nodig op en alle activiteiten zijn geregeld. Ook staat het eten voor jullie klaar. Genoeg tijd om samen te genieten!

Enthousiast?

Check ook nog even de website van SamenStoer. Hierop staat een overzicht van alle weekenden en kan je eventueel ook meteen boeken.