nl

Verschillende velden voor verschillende wensen

Omdat het kampeerterrein langgerekt is kan er aan ieders wens gedacht worden. De kampeerder die rust zoekt tijdens zijn vakantie staat lekker langs de bosrand en de gezinnen met kleine kinderen staan graag centraal op het terrein op een veldje met een speeltuintje in het midden.

Informatie over de kampeerplaatsen op de Blauwe Haan

Ten zuiden van de buitenspeeltuin:

Veld P:

Autovrij en hond vrij. Het veld ligt ten zuiden tegen de grote speeltuin. Vanaf dit veld kunnen kinderen gemakkelijk de speeltuin in. Er is geen hek. Er zijn 12 plaatsen op dit veld en in het midden is een speeltuintje met zandbak voor de kleinsten. Een camper of camperbusje is wel toegestaan om op dit veld te plaatsen.

Veld Q:

Hier mag uw auto op uw kampeerplaats staan. Het veld is door bosjes in tweeën gesplitst en heeft op beide gedeelten een speeltuintje in het midden. Het veld telt 15 plekken. Tussen elke plek is een water tappunt

In de maanden juli en augustus is het veld gereserveerd voor een-ouder gezinnen.

Veld R:

Ruim veld met speeltuintje in het midden. De plaatsen 6 t/m 10 liggen achter een kleine bosschage wat een knus gevoel geeft.

Op de plaatsen R 1 en R 15 staan twee ingerichte huurtenten. (de Drenthe-tenten)

Veld S en T:

De twee noordelijkste kleine veldjes welke verdeeld worden door het bijzondere verhuurverblijf het Hidden House. T heeft in het midden een zandbakje met speelhuisje van wilgentenen. Hier is een klaphekje waardoor je het terrein af loopt.

De velden ten noorden van de speeltuin:

Veld N:

Auto- en hondvrij veldje met 9 plaatsen en een speeltje in het midden. Het grenst tegen de grote speeltuin welke met een Engels hekwerkje met klaphekjes gesloten is. (veilig voor de allerkleinsten)

Aan de achterzijde tegen de bosrand staan de twee safaritenten. Een camper of camperbusje is wel toegestaan om op dit veld te plaatsen.

Veld J:

Een ruim kampeer veld waar ook verscheidene verhuurverblijven staan zoals twee kampeerbungalows, twee trekkershutten, het ieniemieniehuisje en drie chalets. Een leuk veld om een familiereünie te houden. De plaatsen J 2 t/m 8 hebben bosschages tussen elke plek wat privacy biedt.

Veld C:

Hier zijn zeer ruime plaatsen, waarvan de meesten veel privacy bieden door de dichte bosschages tussen de plekken. In het centrum van het veld is een zandbak met twee tipi speelhuisjes met tuintje.

Velden M, L, K:

Deze worden ook wel plaatsen met privacy genoemd. Hier staat u langs de bosrand met bosschages tussen elke plek.

De plekken K 2 t/m 5 hebben ook privé sanitair. Aan het einde van veld K loopt u zo het bos in.

Enkele praktische zaken:

Elke kampeerplaats heeft een water tappunt en afvoer. Het is echter niet toegestaan om een slag aan te brengen voor een verbinding met de caravan. (i.v.m. legionella) En een standaard stroomaansluiting van 6 ampère. Deze kunt u tegen kosten opwaarderen naar 10 ampère. Gemiddeld zijn de plaatsen 100 m2. Enkele plaatsen op de camping vallen wat kleiner uit.

Valt uw vervoersmiddel (dus niet camper of camperbus) wat groter uit, dan verzoeken wij u deze op de parkeerplaats te parkeren.

Zoek en boek uw kampeerplaats

 

Online reserveren
Online reserveren Facebook Contact Video Duits