Bel voor vragen: 0521 - 35 12 69

zoover1

Eenouder camping in Drenthe

eenouderWilt u graag kamperen maar is de drempel naar een gewone familiecamping nog te hoog? Kom dan kamperen op de eenouder camping in Drenthe: De Blauwe Haan!

Wij bieden in de maanden juli en augustus een speciaal eenouder kampeerveld waar het heerlijk vakantie vieren is. Gezelligheid, ongedwongen sfeer en ontspanning staan centraal tijdens uw verblijf. En de kinderen? Zij vermaken zich prima op de vele speelfaciliteiten op de camping.

Wacht niet te lang met reserveren, het aantal kampeerplaatsen op het eenouder kampeerveld, Q 5 t/m 10 en R 6 t/m 10, is beperkt dus vol=vol. Boek nu extra voordelig uw vakantie en profiteer van onze 7=6 of 14=12 actie

Onderaan de pagina kunt u uw vakantie reserveren middels een reserveringsformulier. Hier kunt u uw wensen aangeven zodat wij een mooie kampeerplaats voor u kunnen reserveren op ons speciale eenouder kampeerveld.

Faciliteiten

Plezier, gezelligheid en rust op onze eenouder camping

Op het eenouder kampeerveld kunt u in ongedwongen sfeer genieten van een zorgeloze vakantie met uw kinderen. Terwijl de kinderen plezier maken op een van de vele speeltoestellen kunt u lekker uitrusten met een goed boek of een praatje maken met de buren.

Dankzij het aparte kampeerveld en de prettige opstelling wordt de drempel om alleen met uw kinderen te gaan kamperen een stuk lager. U heeft zelf de keuze of u er een vakantie met uw kinderen van wilt maken of dat u het ook leuk vindt om andere alleenstaande ouders te ontmoeten.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra. Het sanitair is vlakbij en voorzien van kindersanitair, en het douchen is geheel gratis. Midden op het veldje is een leuk speeltuintje zodat u de kinderen in de gaten kunt houden als ze heerlijk spelen.

Onze camping is daarnaast van alle gemakken voorzien zoals een luxe sanitairgebouw, (gratis) wifi, horeca en nog veel meer. Ook de omgeving biedt u en uw kinderen veel vermaak. Ontdek de hunnebedden, ga een dagje op stap met de kinderen, of maak een wandeling door de geweldige natuur.

Op de camping is een peuterbad aanwezig voor onze allerkleinste gasten en in de vakanties bieden wij niet alleen de kinderen maar ook u als ouder een leuk recreatieprogramma aan. Zin in een ijsje of een kope koffie? Neem dan plaats op het terras van onze kantine / huiskamer. Geniet terwijl uw kinderen in de speeltuin zich uitleven.

Reserveren

Direct reserveren

Reserveer eenvoudig uw vakantie op onze camping via onderstaand formulier. Wanneer wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Pas dan is de reservering definitief. Wij adviseren u de reserveringsbevestiging goed na te lezen en te controleren. Heeft u vervolgens nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0521 - 35 12 69 en helpen u uiteraard graag verder.

Tent huren

Wel kamperen in Drenthe maar heeft u geen tent?

tent drenthe hurenOok dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen u namelijk meerdere huurtenten aanbieden die van alle gemakken voorzien zijn. Zo hebben wij de Drenthe tent. Deze is ingericht met twee eenpersoonsbedden, twee luchtbedden en een voortent waar eventueel een extra persoon kan slapen.

Sinds 2014 zijn wij ook de trotse eigenaar van 2 uitgebreide safaritenten! De tenten zijn zeer luxe en ruim opgezet met een voortent inclusief tuinset, een woonkamer en een wc!

Foto's

Bekijk de foto's van de camping

 • Blauwe_Haan_strip01_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip02_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip03_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip04_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip05_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip06_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip07_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip11_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip12_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip13_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip14_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip15_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip16_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip17_kl.jpg

Bekijk onze plattegrond

plattegrondfooter1

Bekijk onze video

tv