Bel voor vragen: 0521 - 35 12 69

zoover1

Camperplaats in Drenthe

Informatie

Camperplaats DrentheCamperplaats in Drenthe om een fantastische kampeervakantie te beleven? Kampeerterrein De Blauwe Haan heeft sinds een aantal jaar 6 uitgebreide en bovenal mooie camperplaatsen gelegen op een prachtige locatie. Bij ons hoeft u echt niet vang te zijn voor een ongezellige achterafplek. Elke camperplaats is ruim opgezet en zo ingericht dat u tijdens uw vakantie of weekendje weg in Drenthe kan genieten van meer dan voldoende privacy. 

U verblijft bij ons al op een camperplaats in Drenthe vanaf €10,- per nacht en u kunt gebruik maken van de douches in het onlangs vernieuwde toiletgebouw

Campercamping met uitstekende faciliteiten 

Campercamping DrentheOp onze campercamping mag u als campinggast gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten, waaronder het sanitairgebouw, de vele speelvoorzieningen voor kinderen en gratis wifi. In het hoogseizoen is er voor kinderen een recreatieteam aanwezig dat leuke activiteiten organiseerd. Wilt u in de omliggende natuur lekker fietsen, maar heeft u geen fiets mee? Dat is geen probleem, want op onze campercamping kunt u gewoon fietsen huren. Dat is nog eens service en gastvrijheid zoals het hoort. Ook over eten en drinken hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor lekkere hapjes en drankjes kunt u namelijk terecht in het restaurant

Camperplaats in Drenthe op perfecte locatie 

Camperplaats DrentheWilt u verblijven en overnachten op een camperplaats in Drenthe op perfecte locatie? Kampeerterrein De Blauwe Haan ligt nabij uitvalswegen en is omringd door schitterende natuur. De ideale locatie voor zowel een langdurige vakantie als een camperplaats in Drenthe voor 1 nacht.

Kampeerterrein de Blauwe Haan ligt op 3 minuten rijafstand van de rijksweg N371 tussen Assen en Meppel. Binnen 15 minuten rijden bent u al bij de afslag Dwingeloo van de A28. Terwijl u bij ons logeert ervaart u niets anders dan rust. 

Ook brengt kamperen op een camperplaats op onze camping in Drenthe brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Wanneer u voor lange tijd met uw camper op Kampeerterrein de Blauwe Haan verblijft kunt u overdag alle kanten op voor een gezellig dagje uit. Veel bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Denk hierbij aan de bekende Hunebedden, de Schaapskooi en het Dierenpark in Emmen. Daarnaast liggen in de buurt ook een aantal prachtige wandel- en fietsroutes die zeker de moeite waard zijn! 

Reserveren

Direct reserveren

Reserveer eenvoudig uw vakantie op onze camping via onderstaand formulier. Wanneer wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Pas dan is de reservering definitief. Wij adviseren u de reserveringsbevestiging goed na te lezen en te controleren. Heeft u vervolgens nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0521 - 35 12 69 en helpen u uiteraard graag verder.

 • Blauwe_Haan_strip01_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip02_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip03_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip04_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip05_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip06_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip07_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip11_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip12_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip13_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip14_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip15_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip16_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip17_kl.jpg

Bekijk onze plattegrond

plattegrondfooter1

Bekijk onze video

tv