Bel voor vragen: 0521 - 35 12 69

zoover1

Camperplaats in Drenthe

Informatie

Camperplaats DrentheCamperplaats in Drenthe om een fantastische kampeervakantie te beleven? Kampeerterrein De Blauwe Haan heeft sinds een aantal jaar 6 uitgebreide en bovenal mooie camperplaatsen gelegen op een prachtige locatie. Bij ons hoeft u echt niet vang te zijn voor een ongezellige achterafplek. Elke camperplaats is ruim opgezet en zo ingericht dat u tijdens uw vakantie of weekendje weg in Drenthe kan genieten van meer dan voldoende privacy. 

U verblijft bij ons al op een camperplaats in Drenthe vanaf €10,- per nacht en u kunt gebruik maken van de douches in het onlangs vernieuwde toiletgebouw

Campercamping met uitstekende faciliteiten 

Campercamping DrentheOp onze campercamping mag u als campinggast gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten, waaronder het sanitairgebouw, de vele speelvoorzieningen voor kinderen en gratis wifi. In het hoogseizoen is er voor kinderen een recreatieteam aanwezig dat leuke activiteiten organiseerd. Wilt u in de omliggende natuur lekker fietsen, maar heeft u geen fiets mee? Dat is geen probleem, want op onze campercamping kunt u gewoon fietsen huren. Dat is nog eens service en gastvrijheid zoals het hoort. Ook over eten en drinken hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor lekkere hapjes en drankjes kunt u namelijk terecht in het restaurant

Camperplaats in Drenthe op perfecte locatie 

Camperplaats DrentheWilt u verblijven en overnachten op een camperplaats in Drenthe op perfecte locatie? Kampeerterrein De Blauwe Haan ligt nabij uitvalswegen en is omringd door schitterende natuur. De ideale locatie voor zowel een langdurige vakantie als een camperplaats in Drenthe voor 1 nacht.

Kampeerterrein de Blauwe Haan ligt op 3 minuten rijafstand van de rijksweg N371 tussen Assen en Meppel. Binnen 15 minuten rijden bent u al bij de afslag Dwingeloo van de A28. Terwijl u bij ons logeert ervaart u niets anders dan rust. 

Ook brengt kamperen op een camperplaats op onze camping in Drenthe brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Wanneer u voor lange tijd met uw camper op Kampeerterrein de Blauwe Haan verblijft kunt u overdag alle kanten op voor een gezellig dagje uit. Veel bezienswaardigheden zijn goed te bereiken. Denk hierbij aan de bekende Hunebedden, de Schaapskooi en het Dierenpark in Emmen. Daarnaast liggen in de buurt ook een aantal prachtige wandel- en fietsroutes die zeker de moeite waard zijn! 

Tarieven

Camper tarieven Kampeerterrein de Blauwe Haan 2017

Kampeerterrein de Blauwe Haan heeft 6 camperplaatsen. U kunt hier verblijven tegen een tarief van € 10,00 inclusief 2 personen, douchen, water, storten vuil water en vullen van uw watertank. Dit tarief is exclusief electra, wifi en toeristenbelasting. 

Deze camperplaatsen zijn het hele jaar toegankelijk en speciaal aangelegd voor gasten op doorreis, u mag dan ook maximaal 24 uur op de camperplaats verblijven. Wanneer u langer wilt overnachten dan kunt u op een gewone kampeerplaats verblijven tegen het gebruikelijke kampeertarief.

Kampeertarieven 

Periode Basistarief incl. 2 personen
25/03 - 29/04 € 15,00
29/04 - 04/05 (meivakantie)* € 22,50
08/05 - 13/05 € 15,00
13/5 - 17/05 (Pinksterweekend) bekijk onze arrangementen
17/05 - 09/07 € 15,00
09/07 - 21/08 € 22,50
21/08 - 30/10 € 15,00

* van 8 mei is het alleen mogelijk om een Hemelvaart arrangement te reserveren.

Boven genoemde tarieven zijn inclusief douchen, milieubijdrage, water/afvoer per kampeerplek, 1 auto en 1 bijzettentje (4m2) en exclusief toeristenbelasting. Indien u alleen kampeert wordt het tarief van 1 extra persoon er af getrokken.

 

Extra kosten per nacht

Toeristenbelasting p.p. (verplicht) € 1,10
Elektra 6 ampère € 3,00
Elektra 10 ampère  € 4,00
NIEUW: Privé-sanitair (op veld K2 t/m5) € 7,00
Extra persoon hoogseizoen € 3,75
Extra persoon laagseizoen € 2,75
Kind tot 2 jaar gratis
Tweede extra bijzettent € 2,00
Hond € 2,50
Paard in wei  € 5,00
Vertrek na 12.00 uur (indien mogelijk) € 9,00
Trekkerstarief: 1 personen, trekkerstent (max. 6 m²) zonder auto en elektra,
maximaal 3 overnachtingen
€ 9,00

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer weten over onze prijzen en arrangementen, neem dan contact met ons op. 

Reserveren

Direct reserveren

Reserveer eenvoudig uw vakantie op onze camping via onderstaand formulier. Wanneer wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Pas dan is de reservering definitief. Wij adviseren u de reserveringsbevestiging goed na te lezen en te controleren. Heeft u vervolgens nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0521 - 35 12 69 en helpen u uiteraard graag verder.

 • Blauwe_Haan_strip01_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip02_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip03_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip04_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip05_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip06_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip07_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip11_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip12_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip13_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip14_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip15_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip16_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip17_kl.jpg

Bekijk onze plattegrond

plattegrondfooter1

Bekijk onze video

tv