nl

Voordelig kamperen in Drenthe met een zomerarrangement

camping drentheRuim anderhalve maand genieten van een welverdiende vakantie in een prachtige omgeving? En wat dacht u van wandelen door de mooie, Drentse bossen, een boek lezen wanneer u daar zin in heeft en 's ochtends wakker worden door het gefluit van de vogels? Kom dan deze zomer voordelig kamperen in Drenthe op Camping de Blauwe Haan!

Als u nu gebruik maakt van ons fijne zomerarrangement, kunt u van 5 juli tot 1 september zeer voordelig kamperen op onze gezellige en gemoedelijke familiecamping. U boekt het zomerarrangement al vanaf € 830,-.

Reserveer het zomer arrangement >>

Voordelig kamperen in de zomer op de leukste camping in Drenthe

camping met zwembadIn de zomer vermaken de kinderen zich opperbest op onze camping in Drenthe. Er is een grote waterspeeltuin waar ze kunnen spelen en spetteren met water, zandkastelen bouwen en zandtaartjes bakken. Ook kunnen ze hier hutten bouwen, spelen op de diverse speeltoestellen en glijden van de bekende Blauwe Haan glijbaan. Peuters beleven veel waterpret in het nieuwe kinderzwembad. Ook organiseert ons animatieteam weer vele leuke activiteiten voor jong en oud. Kortom, genoeg speelplezier voor de kinderen deze zomervakantie!

Het zomerarrangement van Kampeerterrein de Blauwe Haan

Als u nu gebruik maakt van het zomerarrangement profiteert u van fijne voordelen. Zo kampeert u van 5 juli tot 1 september voor slechts € 830,- op een prachtige, ruime kampeerplaats. Het bedrag is inclusief 2 personen, gratis gebruik van alle sanitaire voorzieningen, watergebruik en toeristenbelasting. Het is exclusief € 0,37 per verbruikte kWh.

Bezoek de zomerse marktjes en ontdek Drenthe

camping drentheTijdens de zomermaanden is Kampeerterrein de Blauwe Haan de perfecte uitvalsbasis. Er is dan namelijk meer dan genoeg te beleven in Uffelte en omgeving. Zo zijn er diverse vrolijke zomermarkten waar u Drentse lekkernijen kunt kopen. Ook vindt u hier nog veel ouderwetse ambachten en leuke souvenirtjes voor thuis.

Daarnaast is er een goed bewaard, Drents geheim wat wij graag even met u delen. Het is niet iets waar Drenthe bekend om staat, maar het is zeker waar: in Drenthe vindt u de lekkerste ijsjes! Diverse ijssalons openen in de lente weer hun deuren om u van de meest smaakvolle bolletjes te voorzien. Neem plaats op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van een zomerse coupe!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer weten over dit arrangement of direct reserveren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521 - 35 12 69. Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!

Reserveer het zomer arrangement >>