nl

Geniet van een prachtige nazomer met het september arrangement

septemberAls u nu gebruik maakt van ons geweldige september arrangement, weet u zeker dat u kunt genieten van een prachtige nazomer. Met dit arrangement bent u de hele maand september van harte welkom op Kampeerterrein de Blauwe Haan.

De schoolvakanties zijn dan weer afgelopen dus u kunt uitgebreid genieten van de fijne rust op de camping. U kunt al gebruik maken van ons arrangement vanaf € 295,-

Kamperen bij Kampeerterrein de Blauwe Haan - alleen maar voordelen

Kamperen op de Blauwe Haan kent alleen maar voordelen! Zo viert u vakantie in een werkelijk prachtige omgeving. De Blauwe Haan bevindt zich aan de rand van natuurgebied Ooster- en Westerzand. U wordt dus omgeven door eeuwenoude bomen, kronkelende zandpaden en romantische vennetjes. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk zorgt ervoor dat u geen enkel mooi plekje hoeft te missen.

Daarnaast is Kampeerterrein de Blauwe Haan ook voorzien van diverse, luxe faciliteiten. De sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van mag maken, zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden. In de horecagelegenheden kunt u genieten van een vers gezet kopje koffie, het lekkerste gebak of overheerlijke, biologische maaltijden.

Beschikbaarheid september arrangement

 

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer weten over dit arrangement of direct reserveren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521 - 35 12 69. Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!