nl

Voordelig kamperen of huren met het Pinksterenarrangement

kampeerplaats drenthe de blauwe haan02Breng dit jaar  Pinsteren door in een prachtige en natuurrijke omgeving! Geen verplichte bezoekjes aan de meubelboulevard, maar genieten van mooie wandelingen in het bijzondere, Drentse groen.

Maak nu gebruik van onze Pinksterenarrangementen en beleef een aantal zeer ontspannen en gezellige dagen op Kampeerterrein de Blauwe Haan. U boekt het arrangement al vanaf € 120,- voor 4 personen.

Beschikbaarheid en tarieven

Kamperen

Pinksterweekend

 

Maak Pinksteren extra bijzonder

Als u Pinksteren op de Blauwe Haan doorbrengt, is het al extra bijzonder. Maar met een leuk uitstapje wordt het nog veel specialer!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een erfgoedavontuur? Tijdens deze leuke activiteit gaat u in een stoere negenpersoons Landrover langs verschillende monumenten en door prachtige natuurgebieden. Het is het perfecte uitje voor het hele gezin!

Blijft u liever op de camping? Gelukkig maar, want ook daar is veel te beleven! Tijdens de Pinksterdagen is er een animatieteam aanwezig op de Blauwe Haan. Zij organiseren de leukste spelletjes, speurtochten en knutselmiddagen. Iedereen is van harte welkom!

Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!