nl

Voordelig kamperen met Pasen

kampeerplaats drenthe de blauwe haan02Breng dit jaar het Paasweekend door in een prachtige en natuurrijke omgeving! Geen verplichte bezoekjes aan de meubelboulevard, maar genieten van mooie wandelingen in het bijzondere, Drentse groen.

Maak nu gebruik van onze Paasweekend arrangementen beleef een aantal zeer ontspannen en gezellige dagen op Kampeerterrein de Blauwe Haan. U boekt het arrangement al vanaf € 81,20 voor 4 personen. Dat is vakantie vieren vanaf  € 6,75 per persoon per nacht.

Beschikbaarheid en tarieven

 

Maak Pasen extra bijzonder

Als u Pasen op de Blauwe Haan doorbrengt, is het al extra bijzonder. Maar met een leuk uitstapje wordt het nog veel specialer!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een erfgoedavontuur? Tijdens deze leuke activiteit gaat u in een stoere negenpersoons Landrover langs verschillende monumenten en door prachtige natuurgebieden. Het is het perfecte uitje voor het hele gezin!

Blijft u liever op de camping? Gelukkig maar, want ook daar is veel te beleven! Tijdens het Paasweekend is er een animatieteam aanwezig op de Blauwe Haan. Zij organiseren de leukste spelletjes, speurtochten en knutselmiddagen. Iedereen is van harte welkom!