nl

Oud & nieuw arrangement

kamperen oud en nieuwHet nieuwe jaar inluiden op een prachtige locatie? Kom dan winterkamperen tijdens oud & nieuw op kampeerterrein De Blauwe Haan of De Groene Hen! Hier beleeft u samen met familie of vrienden dé mooiste jaarwisseling van uw leven. Naast oliebollen eten en gezellig opwarmen bij het knisperende kampvuur zijn er talloze mogelijkheden die u in de omgeving kunt ondernemen. Door het schitterende winterse landschap van het Holtingerveld raakt u niet uitgekeken.

Met ons bijzondere oud & nieuw arrangement kunt u bij ons kamperen voor een aantrekkelijke prijs. Sluit het jaar goed af en begin een nieuw jaar terwijl u al vele mooie herinneringen maakt en optimaal geniet van het samenzijn.

Oud & nieuw arrangement

Het oud & nieuw arrangement in het kort:

 • 7 nachten = 6 betalen. Van € 140,- voor € 120,- all-in. (geld per gezin)
 • Periode: 28 december - 4 januari
 • Kampeerplaats met elektra
 • Verwarmde sanitairgebouw met douche en toilet
 • Vuurplaats met overkapping van tentzeil
 • Overkapping bij terras met vuurplaats
 • Kleine huiskamer met kachel en boekenhoek (hier geen horeca faciliteiten) en gratis wifi
 • Buitenspeeltuin
 • Magnetron (in de wasserette)
 • Wifi tegen meerprijs
 • Hout tegen meerprijs (€ 4,50 per zak)

Beschikbaarheid en tarieven

 

Wilt u meer luxe ervaren of liever gezellig gourmetten in uw eigen keuken? Bekijk hier dan de beschikbaarheid van onze verhuuraccommodaties.

Meer informatie

Comfortabel kamperen met fijne faciliteiten

Wanneer u met oud & nieuw bij ons komt kamperen, dan kunt u gebruik maken van elektra op de kampeerplaats en het verwarmde sanitairgebouw. Wij stellen een buitenhaard met picknicktafel en vuurschalen tot uw beschikking, waardoor u ook buiten heerlijk kunt genieten van de gezellige sfeer. U kunt gebruik maken van de driepoot met pan waarin u een heerlijke eenpansmaaltijd kunt maken.

Geweldige sfeervolle camping, natuurrijke omgeving en een leuke speeltuin voor de kinderen om in te spelen.

Volledig vuurwerkvrij

De kampeerterreinen De Groene Hen en De Blauwe Haan zijn tijdens oud & nieuw volledig vuurwerkvrij! Dit betekent niet alleen dat u met jong en oud hier heerlijk in alle rust kunt genieten, maar ook met uw trouwe viervoeter.

Oud & nieuw is bij ons een unieke belevenis

Kampeerterrein De Blauwe Haan en De Groene Hen liggen te midden van natuurgebied het Holtingerveld. Dit unieke Drentse landschap met vennetjes, dichte bossen en heidelanden is ideaal voor een mooie winterse wandeling met het gezin of met de hond.

Naast groene gemeente en erfgoedgemeente hebben diverse plaatsen in de omgeving zeer markante toeristische trekpleisters. Zo is het Shakespeartheater in Diever, de hunebedden in Havelte of de schaapskooi in Uffelte zeker uw bezoek waard.

Vraag ons naar meer informatie over de omgeving of loop langs de receptie. Wij geven u graag de leukste eropuit-tips.

Meer informatie over winterkamperen tijdens oud en nieuw

Wilt u meer weten over winterkamperen tijdens oud & nieuw op kampeerterrein De Blauwe Haan of De Groene Hen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct online

Boek direct dit arrangement
Online reserveren
Online reserveren Facebook Contact Video Duits