nl

Kamperen in Drenthe met een Meivakantie arrangement

De meivakantie is de perfecte periode om er met het gezin even tussenuit te gaan. De laatste vakantie ligt alweer maanden achter u, en het duurt ook nog wel even voordat het zomervakantie is.

De Blauwe Haan heet u daarom in de meivakantie graag van harte welkom op de camping. Om ervoor te zorgen dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten, hebben wij een speciaal arrangement voor u gemaakt. U boekt al een meivakantie arrangement vanaf slechts € 195,- voor 4 personen. Dat is nog geen € 7,00 per persoon per nacht.

Gezellig zwemmen met het hele gezin

Kampeerterrein de Blauwe Haan heeft werkelijk een geweldige ligging. Vanaf onze gezellige familiecamping kunt u namelijk alle kanten op! Binnen enkele minuten staat u in het bos waar u heerlijk kunt wandelen en waar uw kinderen allerlei planten en dieren kunnen ontdekken.

Daarnaast liggen er ook diverse zwembaden in de buurt van de Blauwe Haan. Op 5 kilometer van het kampeerterrein ligt openluchtzwembad de Kerkvlekken. Bij hoge temperaturen is dit een echte aanrader!

Maar ook met slecht weer zijn er meerdere opties. Met de auto bent u binnen een kwartiertje bij zowel het overdekte zwembad in Meppel als het indoor zwembad in Steenwijk.

Animatieteam aanwezig

In de week van de meivakantie is het superleuke animatieteam ook van de partij. Welke leuke dingen ze bedacht hebben dat verklappen we nog niet.

Beschikbaarheid en tarieven

 

Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!