nl

 

Geniet van een prachtig voorjaar met het juniarrangement

kampeerplaats drenthe de blauwe haan11Als u nu gebruik maakt van ons geweldige juni arrangement, weet u zeker dat u kunt genieten van een prachtig voorjaar.

Met dit arrangement bent u de hele maand juni van harte welkom op Kampeerterrein de Blauwe Haan.

Juni is de maand om de geweldige omgeving van onze camping te ontdekken en daarbij uitgebreid genieten van de fijne rust op de camping. 

 

Bovenstaande tarieven zijn voor twee personen op een ruime kampeerplaats. Daarnaast zitten het gebruik van de douches, watergebruik op uw kampeerplaats en de toeristenbelasting hierbij inbegrepen. De prijs is exclusief € 0,37 per gebruikte kWh.

Kamperen bij Kampeerterrein de Blauwe Haan - alleen maar voordelen

Kamperen op de Blauwe Haan kent alleen maar voordelen! Zo viert u vakantie in een werkelijk prachtige omgeving. De Blauwe Haan bevindt zich aan de rand van natuurgebied Ooster- en Westerzand. U wordt dus omgeven door eeuwenoude bomen, kronkelende zandpaden en romantische vennetjes. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk zorgt ervoor dat u geen enkel mooi plekje hoeft te missen.

Daarnaast is Kampeerterrein de Blauwe Haan ook voorzien van diverse, luxe faciliteiten. De sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van mag maken, zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden. In de horecagelegenheden kunt u genieten van een vers gezet kopje koffie, het lekkerste gebak of overheerlijke, biologische maaltijden.

 

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer weten over dit arrangement of direct reserveren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521 - 35 12 69. Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!