nl

Voordelig kamperen of huren met het Hemelvaart- en Pinksterenarrangement

Breng dit jaar Hemelvaart en Pinsteren door in een prachtige en natuurrijke omgeving! Geen verplichte bezoekjes aan de meubelboulevard, maar genieten van mooie wandelingen in het bijzondere, Drentse groen.

Maak nu gebruik van onze Hemelvaart- en Pinksterenarrangementen en beleef een aantal zeer ontspannen en gezellige dagen op Kampeerterrein de Blauwe Haan. U boekt het arrangement al vanaf € 140,- voor 4 personen. 

Maak Hemelvaart en Pinksteren extra bijzonder

Als u Hemelvaart of Pinksteren op de Blauwe Haan doorbrengt, is het al extra bijzonder. Maar met een leuk uitstapje wordt het nog veel specialer!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een erfgoedavontuur? Tijdens deze leuke activiteit gaat u in een stoere negenpersoons Landrover langs verschillende monumenten en door prachtige natuurgebieden. Het is het perfecte uitje voor het hele gezin!

Blijft u liever op de camping? Gelukkig maar, want ook daar is veel te beleven! Tijdens het Hemelvaartweekend en de Pinksterdagen is er een animatieteam aanwezig op de Blauwe Haan. Zij organiseren de leukste spelletjes, speurtochten en knutselmiddagen. Iedereen is van harte welkom!

De Hemelvaart en Pinksterenarrangementen

U kunt kiezen uit diverse Hemelvaart- en Pinksterenarrangementen. Zo kunt u een aantal dagen komen kamperen, maar ook een week behoort zeker tot de mogelijkheden! Of kies voor meer luxe en huur een van onze verhuuraccommodaties.

Beschikbaarheid en tarieven

Kamperen

Hemelvaart

 

Hemelvaart & Pinksteren

 

Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan!