nl

Ontdek Drenthe op de fiets met een fietsarrangement

fietsarrangementOntdek Nederlands mooiste provincie op de fiets! Pittoreske esdorpen, adembenemende natuur en gezellige terrasjes zorgen ervoor dat elke fietstocht weer een beleving op zich wordt.

Tussen het fietsen door is Kampeerterrein de Blauwe Haan de perfecte uitvalsbasis om weer even helemaal tot rust te komen. Daarom hebben wij voor u het fietsen gecombineerd met een prachtige kampeerplaats. Als u nu gebruik maakt van ons fietsarrangement verblijft u al op onze camping vanaf € 120,00.

Het fietsarrangement

Wij hebben 2 arrangementen voor u samengesteld:

  • Inclusief huurfietsen, 2 personen, kampeermiddel, auto, douches, water en afvoer op de plaats, elektra 10 ampère, 1 wificode: € 175,- = € 80 korting!
  • Inclusief voucher voor koffie met wat lekkers, 2 personen, kampeermiddel, auto, douches, water en afvoer op de plaats, elektra 10 ampère, 1 wificode: € 120,- = € 50,- korting!

De arrangementen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,10 per persoon per nacht.

Geldig in de periodes:

  • 29-03 – 26-04
  • 06-05 – 29-05
  • 11-06 – 13-07
  • 24-08 – 13-10

Eropuit in Drenthe met het fietsarrangement

Het fietsarrangement van de Blauwe Haan is een geweldige aanvulling op uw fietsavontuur door Drenthe. Wij zorgen namelijk voor een fijne omgeving om uit te rusten, terwijl u al fietsend de mooiste plekjes van Drenthe verkent.

Onze camping is van alle gemakken voorzien. Zo is ons moderne sanitair toegankelijk voor elke vakantieganger. Daarnaast kunt u terecht in ons heerlijke restaurant of in de altijd gezellige Huiskamer. In de bibliotheek bent u van harte welkom om een van onze boeken te lenen of om leestips uit te wisselen met andere vakantiegangers.

Wij doen er alles aan om onze faciliteiten zo duurzaam mogelijk te maken. Zo respecteren wij niet alleen uw vakantiewensen, maar ook de schoonheid van de natuur!

Meer informatie of direct reserveren

Wilt u meer weten over dit arrangement of direct reserveren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521 - 35 12 69. Graag tot ziens op Kampeerterrein de Blauwe Haan! Of maak gebruik van onderstaande reserveringsformulier.