Bel voor vragen: 0521 - 35 12 69

zoover1

Kamperen in Drenthe

Heeft u de meivakantie al geboekt? Tijdens de meivakantie hebben wij een heel leuk animatieprogramma (bekijk hier het programma) Bekijk het arrangement, of boek direct deze aanbieding.

Informatie

Kamperen in DrentheKamperen in Drenthe? Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u eindeloos veel mogelijkheden als het op kamperen in Drenthe aan komt. Wij hebben verschillende kampeervelden. Zo zijn er kampeervelden voor groepskampeerders, maar bijvoorbeeld ook een aantal ruim opgezette velden met kleine speeltuinen. Deze kampeervelden zijn perfect voor jonge gezinnen met (kleine) kinderen en eenoudergezinnen. Kinderen kunnen lekker spelen op het knusse en gezellige terrein, terwijl ouders de mogelijkheid hebben om andere ouders te ontmoeten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te genieten van een ontspannen kampeervakantie.

Doordat onze velden gericht zijn op verschillende doelgroepen kunnen wij aan al uw wensen kunnen voldoen. De faciliteiten op onze camping in Drenthe zijn uitstekend en bovendien luxe. U kampeert op onze camping in een heel bijzondere omgeving. De veelzijdigheid van de provincie zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt!

Kamperen in Drenthe met luxe faciliteiten

Kamperen in DrentheKamperen in Drenthe en genieten van luxe faciliteiten, dat kan op Kampeerterrein De Blauwe Haan. Hier is alles tot in de puntjes geregeld. Elke kampeerplaats heeft een eigen watertappunt en afvoer. Daarnaast heeft u de keuze tussen 6 of 10 ampère stroom. De sanitaire voorzieningen op onze camping zijn ook uitstekend. Een uniek sanitairgebouw met twee gezichten: van buiten lijkt het een traditionele schuur welke past in de omgeving, maar eenmaal binnen ontdekt u luxe zoals u die niet eerder gezien heeft op een camping.

Nieuw op onze camping zijn de privé sanitair cabines. Een aantal kampeerplaatsen op veld K zijn voorzien van een eigen sanitaire unit met douche, toilet en wastafel. Voor de koudere dagen zit er ook een elektrische verwarming in. Kamperen in Drenthe wordt op deze manier luxe kamperen.

Om het u helemaal gemakkelijk te maken heeft u de mogelijkheid om uw auto naast uw tent te parkeren. Mocht u dit juist niet willen kunt u er ook voor kiezen om te kamperen op onze autovrije kampeervelden in Drenthe. Echt aan alles is gedacht!

Op onze camping in Drenthe zijn veel faciliteiten voor jong en oud aanwezig:

Midden in de Drentse natuur kamperen 

Kamperen in DrentheKamperen in Drenthe te midden van de natuur? Onze camping grenst direct aan een schitterend natuurgebied. U loopt vanaf uw kampeerplaats zo de natuur in. Bovendien staat Drenthe bekend als dé fietsprovincie bij uitstek. Mooie wandel- en fietstochten worden dus gegarandeerd. 

Niet alleen de natuur biedt vele mogelijkheden, vanaf onze camping in Drenthe kunt u er ook lekker een dag op uit met het hele gezin. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor de leukste dagje weg.

Graag kamperen met uw hond in Drenthe? Honden zijn uiteraard van harte welkom op onze camping. Wij vragen u wel uw huisdier aangelijnd te houden om zo overlast te voorkomen.

Reserveren

Direct reserveren

Reserveer eenvoudig uw vakantie op onze camping via onderstaand formulier. Wanneer wij uw reserveringsformulier hebben ontvangen ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Pas dan is de reservering definitief. Wij adviseren u de reserveringsbevestiging goed na te lezen en te controleren. Heeft u vervolgens nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0521 - 35 12 69 en helpen u uiteraard graag verder.

Foto's

Bekijk de foto's van de camping

 • Blauwe_Haan_strip01_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip02_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip03_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip04_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip05_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip06_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip07_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip11_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip12_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip13_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip14_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip15_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip16_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip17_kl.jpg

Bekijk onze plattegrond

plattegrondfooter1

Bekijk onze video

tv