nl

Stacaravans te koop

Camping De Blauwe Haan biedt meerdere ruime en goed onderhouden jaarplaatsen aan. Uiteraard kunt u hier terecht met uw eigen stacaravan maar het is ook mogelijk om een stacaravan door De Blauwe Haan te laten verzorgen. Wij hebben verschillende nieuwe en tweedehands stacaravans beschikbaar.

Een stacaravan kopen is niet zomaar iets. Het vakantieverblijf moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen om u onbezorgd te kunnen laten genieten. Als u een stacaravan bij De Blauwe Haan koopt, weet u zeker dat hij volledig is nagekeken en geen gebreken heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de jaarplaatsen en (tweedehands) stacaravans die op dit moment te koop zijn.

Caravan F4

Onze nette stacaravan staat aan de rand van nationaal park Holtingerveld op familiecamping De Blauwe Haan (blauwehaan.nl) te Uffelte. Het voorste gedeelte van de camping is beschikbaar voor tenten en caravans en op het achterste gedeelte (wat het dichtst bij het bos ligt) zijn 4 velden voor jaarplaatsen.

De caravan staat op een ruime kavel op 100 meter van het bos en heeft plaats voor 1 auto.

Het terras aan de achter/zijkant is zonnig en biedt veel privacy.

De afmetingen: lengte 9 meter en breedte 3.30 meter.

Er zijn 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed (matras 2016) met voldoende ruimte voor kleding.
Een slaapkamer met 3 bedden. Het stapelbed biedt de mogelijkheid om het onderste bed op te klappen zodat er meer (berg)ruimte ontstaat.

Onder alle banken is opbergruimte.

Wij hebben de afgelopen jaren het één en ander vernieuwd:
In 2017 is de badkamer gerenoveerd en er is een pvc-vloer in de caravan gelegd.
De geiser is in 2016 vervangen en voorjaar 2019 is er een nieuwe schuur (2.90 bij 1.95 meter) geplaatst met een tweede koelkast (met vriesvak). Deze schuur biedt volop ruimte voor tuinstoelen en fietsen.

Wij bieden onze stacaravan aan inclusief grasmaaier, houten tuinset, 2 stoelen voor de veranda, elektrisch kacheltje (voor bij-verwarming), 2e koelkast en basis keukeninventaris.

Om overlast te voorkomen heeft de campingeigenaar besloten voorlopig GEEN honden voor vaste gasten toe te laten.

De camping is gesloten van 1 november tot 1 april. Wij laten graag de camping en onze caravan aan U zien onder het genot van een kopje koffie of thee.

Aanvaarding kan op korte termijn in overleg en onder voorbehoud van goedkeuring campingeigenaar.

 

Vraagprijs : € 5.500,-

 

Foto's

 

Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits