nl

Stacaravans te koop

Camping De Blauwe Haan biedt meerdere ruime en goed onderhouden jaarplaatsen aan. Uiteraard kunt u hier terecht met uw eigen stacaravan maar het is ook mogelijk om een stacaravan door De Blauwe Haan te laten verzorgen. Wij hebben verschillende nieuwe en tweedehands stacaravans beschikbaar.

Een stacaravan kopen is niet zomaar iets. Het vakantieverblijf moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen om u onbezorgd te kunnen laten genieten. Als u een stacaravan bij De Blauwe Haan koopt, weet u zeker dat hij volledig is nagekeken en geen gebreken heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de jaarplaatsen en (tweedehands) stacaravans die op dit moment te koop zijn.

Chalet

Luxe chalet voor 4 personen

Te koop luxe chalet voor 4 personen en 2 slaapkamers. De ruime hoekbank is de perfecte plek voor een gezellig samenzijn. Maak overdag mooie wandel- en fietstochten door de natuur en kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf op De Blauwe Haan. Het chalet wordt geplaatst op locatie E24.

Vraagprijs: € 25.000,00

Faciliteiten

Op De Blauwe Haan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Zo kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in de grote speeltuin of hutten bouwen. Bij mooi weer is de waterspeeltuin en het kinderzwembad ook de plek om even heerlijk te spetteren en spelen.

Heeft u trek in een kopje koffie? Kom dan gezellig bij ons op het terras zitten of in de Huiskamer

Ontdek Drenthe

Heeft u zin om een dagje eropuit te gaan? Dan hebben wij een aantal leuke tips voor u! Ontdek het aangrenzende natuurgebied Uffelter Binnenveld, een prachtig natuurgebied waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Ook loopt de schaapsherder met zijn schaapskudde door dit natuurgebied en zijn er op diverse plekken hunebedden te bewonderen. Liever een dagje winkelen of naar een pretpark? Ook dat is mogelijk! Lees hier alles over de omgeving. 

Foto's

Stacaravan

Te koop 4 persoons stacaravan: 

Deze stacaravan staat op een mooie plek in een bosrijke omgeving op Camping de Blauwe haan te Uffelte. Vanaf de camping heeft u de mogelijkheid om zo het bos in te gaan om daar te wandelen/fietsten. Het is een rustige camping waar voor de kinderen van alles te doen is. 

Indeling stacaravan --> 

Woonkamer met zithoek en eethoek die aansluit op de keuken. De woonkamer is voorzien van een gaskachel.  In de keuken zit een koelkast met een klein vriesgedeelte erin. Ook staat er een klein camping oventje.  

De stacaravan is voorzien van 2 slaapkamers, beide slaapkamers zijn voorzien van een 2 persoonsbed, en kastruimte. 

Als laatste vind u de douche en wc in 1 ruimte. 

Voor de stacaravan hebben we 2 jaar geleden een nieuwe veranda laten zetten, deze staat voor de hele stacaravan langs, aan 1 kant is die dicht. 

Naast de stacaravan staat nog een tuinhuisje waar u eventueel u fietsten, grasmaaier, gereedschap etc. in kunt opbergen 

Vraagprijs € 6.000,00

Mocht u meer willen weten of heeft u interesse kunt u bellen naar : 0629357918. 

Foto's

Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits