nl

Stacaravans te koop

Camping De Blauwe Haan biedt meerdere ruime en goed onderhouden jaarplaatsen aan. Uiteraard kunt u hier terecht met uw eigen stacaravan maar het is ook mogelijk om een stacaravan door De Blauwe Haan te laten verzorgen. Wij hebben verschillende nieuwe en tweedehands stacaravans beschikbaar.

Een stacaravan kopen is niet zomaar iets. Het vakantieverblijf moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen om u onbezorgd te kunnen laten genieten. Als u een stacaravan bij De Blauwe Haan koopt, weet u zeker dat hij volledig is nagekeken en geen gebreken heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de jaarplaatsen en (tweedehands) stacaravans die op dit moment te koop zijn.

Willerby

Aangeboden 2 stacaravans van het merk Willerby. De stacaravans hebben een afmeting van 11,00 x 3,70 meter en zijn voorzien van 3 slaapkamers.

Vraagprijs vanaf: € 14.500,-

Meer weten over deze stacaravan, of wilt u de stacaravan bezichtingen? Neem dan contact met ons op 0521 - 35 12 69 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's

Nordwind G16

Merk: nordwind, bouwjaar 2001
2 slaapkamers, 1 met een 2 pers bed en 1 met 2 -1 pers bedden voor kinderen.
De bank in het woongedeelte is ook nog om te bouwen tot een slaapplek.

De stacaravan wordt met een gaskachel verwarmd. warm water via een geiser, die dit jaar vervangen door een installatiebedrijf.
De kachel is ook dit jaar nagekeken door een installatiebedrijf.

De stacaravan heeft een eigen toilet en douche.

De prijs is incl. alles, dus potten en pannen, dekbed, alle tuingereedschap in het schuurtje, evt. de fietsen.
tuinmeubilair (4 tuinstoelen met kussens, tuintafel, parasol)

De stacaravan is in een goede staat, er mankeert niets aan.

Onze vraagprijs is € 4.500, maar de prijs is onderhandelbaar.

 

Foto's

 

 

 

Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits