nl

Jaarplaats in Drenthe op Camping de Blauwe Haan

(april - oktober)

 

Let op: het is alleen toegestaan om gedurende het kampeerseizoen te verblijven in uw eigen stacaravan of chalet. In de wintermaanden (oktober - april) is de camping gesloten.

Mooie jaarplaats in Drenthe om voor langere tijd te kamperen wanneer u dat wilt? Kampeerterrein De Blauwe Haan heeft een aantal beschikbare jaarplaatsen in een schitterende omgeving. Ook is het mogelijk om een stacaravan te kopen. De Blauwe Haan heeft namelijk regelmatig stacaravans te koop. U kunt dan zelfs eventueel de complete inventeris over nemen.

 

Camping de Blauwe Haan grenst aan het Uffelter Binnenveld, een prachtige natuurgebied dat veel mogelijkheden voor jong en oud met zich meebrengt. Kampeert u op één van onze jaarplaatsen in Drenthe, dan mag u ook gebruik maken van alle uitstekende faciliteiten op onze camping. Ook voor een kampeervakantie met kinderen is er van alles te beleven. Bent u al benieuwd?

Bekijk de tarieven van de jaarplaatsen.

Jaarplaats in Drenthe met uitstekende faciliteiten

Bent u van plan om te recreëren op één van onze jaarplaatsen in Drenthe, dan beschikt u tijdens uw vakantie over uitstekende faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van ons uitstekende wifi-netwerk, zodat u altijd even een berichtje naar familie, vrienden of collega's kunt sturen. Verder is er voor kinderen van alles te beleven. Er zijn veel speeltoestellen en voor grotere kinderen is er onder meer een klimwand aanwezig. 

Stacaravan kopen in Drenthe

Wilt u een stacaravan kopen in Drenthe? Ook dat kan op onze camping. Op De Blauwe Haan zijn diverse jaarplaatsen beschikbaar waar u uw eigen stacaravan kunt plaatsen en daarnaast hebben wij regelmatig stacaravans te koop staan. Neem contact met ons op voor een actueel aanbod. 

Belangrijk om te weten

  • Maaien: niet op zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus alleen op woensdag en zaterdag de hele dag. Op vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur.
  • Geen verkeer op het terrein toegestaan tussen 23.00 uur en 08.00 uur.
  • Onderhoudswerkzaamheden waarbij veel lawaai wordt gemaakt mag buiten het seizoen en in het seizoen in de maanden april en oktober. Niet op zondagen en feestdagen.
  • Verkoop van de caravan niet in de maanden juli en augustus en gaat via campingeigenaar.
  • Op dit moment geldt er een hondenstop.
  • Auto parkeren op uw eigen standplaats
  • Loge ’s van te voren melden. Zij betalen hun verblijf

Download reglementen jaarplaats

 

Vraag informatie aan