Het Ieniemienie Huisje

Op Camping de Blauwe Haan in Uffelte vindt u een wel heel bijzondere overnachtingsmogelijkheid, namelijk ‘Het Ieniemienie Huisje’. Deze accommodatie is geschikt voor 2 personen, gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied en daarom dé ideale uitvalsbasis voor een kort verblijf, fiets- of wandelvakantie in de Drentse natuur. Kortom: in Het Ieniemienie Huisje op Camping de Blauwe gaan geniet u van een heerlijke vakantie in de natuur!

Kleinste hotelkamer: Het Ieniemienie Huisje

Het Ieniemienie Huisje bevat de basisvoorzieningen om een kort verblijf. Het te huren huisje beschikt over 2 slaapplaatsen (uitschuifbed met twee matrassen 80x200 m.)

Buiten staat een tafeltje met stoeltjes en er is een buitenkeuken. Geniet van het heerlijke zonnetje of rust uit.

Zelf neemt u slaapzak of dekbed mee. Er zijn wel kussens aanwezig.

Extra informatie

▸  Vanaf 14.00 uur is het  Ieniemieniehuisje voor u klaar, vertrek is weer voor 12.00 uur
▸  Het ieniemieniehuisje is écht ieniemienie!
▸  Het ieniemieniehuisje is ingericht als een trekkershut, u mag dus zelf uw slaapzak/dekbed meenemen. Kussens zijn aanwezig. (Pannenset is te huur)
▸  Let op: Er zijn geen theedoeken en handdoeken aanwezig.

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

Laat u verrassen door de schoonheid van Drenthe en geniet daarna van uw rust in Het Ieniemienie Huisje. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten in natuurgebied Ooster- en Westerzand, breng een bezoek aan de schaapskooi of bezichtig de Hunebedden. Er is meer dan genoeg te beleven tijdens uw verblijf op Camping de Blauwe Haan, bekijk onze eropuit tips voor nog meer inspiratie.

Voor meer informatie over Het Kleinste Kamertje op Camping de Blauwe Haan kunt u contact met ons opnemen. Bent u al over stag? Reserveer online dan direct uw verblijf.

Let op huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.