Huurtenten van Drenthe-tent

Wilt u een compleet ingerichte De Waard tent huren? Huur een dan een De Waard Zilvermeeuw tent op Kampeerterrein de Blauwe Haan. De volledig ingerichte tenten zijn van alle kampeergemakken voorzien. En het mooiste is, de tent staat al helemaal voor u klaar. Dus geen gedoe met tentharingen, uw vakantie kan direct beginnen. De perfecte combinatie van kamperen in een tent en comfort.

De Waard Vergrote Zilvermeeuw

6 personen
3 slaapcompartimenten
luifel

De te huren De Waard tent is in standaard opstelling geschikt voor maximaal 6 personen. In de tent vindt u een 2-persoons matras met lattenbodems & molton en 4 inflattable matrassen. Verder is de tent uitgerust met een complete inventaris.

Ze staan op het tentenveld Groninger Meeuw, plaatsen 12 en 13.

Let op huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Bell tenten

4 personen
1 ruimte
luifel (vanaf juli)

Deze zomer komen er twee Bell-tenten op het tentenveld Groninger Meeuw. (plaats 10 Bell 36 m2 en plaats 11 is 25 m2) Deze stoere tenten zijn geschikt voor 4 personen en compleet ingericht met inventaris als kookgelegenheid, service/pannenset, matrassen, verlichting/elektra, tuinmeubeltjes.

Boeken

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

De omgeving biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er de natuur, maar ook leuke dorpen en steden liggen in de buurt. Ontdek Drenthe zoals nooit te voren. Een gezellig dagje uit met de kinderen kan perfect tijdens uw vakantie. Op onze website geven wij enkele tips voor een geslaagd dagje uit.

Een droomvakantie voor het hele gezin begint bij Kampeerterrein de Blauwe Haan!

Foto's