Big Oak

De Big Oak is een uniek vormgegeven tent van het merk De Waard. Deze bijzondere tent is voorzien van maar liefst 2 slaapkamers waar u comfortabel kunt overnachten met 4 personen.

De grote ramen en oprolbare deuren zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. De geïsoleerde tent van maar liefst 59 m² is compleet ingericht en beschikt.  Gelegen aan de rand van het bos is dit dan ook de ideale verblijfplaats voor een heerlijke outdoor vakantie!

Big Oak 6 personen

Deze luxe, geisoleerde tent heeft alles in huis! Badkamer, twee slaapkamers (en een vide), keuken en woonkamer. Een kleine overkapping zorgt voor een fijn terras op vlonder.

De Oak staat op het Krielkippenveld. Daar waar meer gezinnen een bijzondere accommodatie als vakantieverblijf hebben.

Boeken

Bijzonder overnachten in Drenthe: ontdek de bijzondere omgeving

Kiest u voor bijzonder overnachten in Drenthe op Camping de Blauwe haan, dan overnacht u in een hele bijzondere omgeving. Onze camping is gelegen in een prachtig natuurgebied dat vele mogelijkheden voor jong én oud biedt. Maak een fiets- of wandeltocht door de bossen en Nationale Parken van Drenthe, breng een bezoek aan de hunebedden of neem een kijkje bij Uffelter schaapskooi.

Foto's