Unieke Tiny House overnachting in Drenthe

Dit jaar is ook op camping de Blauwe Haan een uniek Tiny House van Tralaluna te huur: de BosBes. Lokaal gemaakt van spullen met een verhaal en creatieve invallen. Dit unieke exemplaar staat op het krielkippenveld, een veld op de camping waar een aantal gasten hun eigen verblijf mogen neerzetten, mits het anders dan doorsnee is. Een verrassende plek dus.

Tiny House de Bosbes geschikt voor 4 personen, met eventueel een kleine 5e.

Slapen in een Tiny House met het hele gezin

Of je nu alleen, gezellig met z’n tweetjes of het hele gezin wilt komen, er is voor iedereen een fijne slaapplek. Boven in de vide is een tweepersoonsbed, te bereiken met een ladder. Beneden zijn twee eenpersoons slaapplekken. Een 123-uitklap baby/peuterbed kan eenvoudig gerealiseerd worden boven een van deze slaapplaatsen. En de hond? Die kan helaas dit keer niet mee.

Bijzonder eigen badhuisje

Naast de Bosbes staat een bijzonder badhuisje, geheel voor eigen gebruik! Naast toilet en douche is er een buitenwasplek. Een ouderwetse zinken teil kan gebruikt worden als kinderbadje.

Outdoor koken op vakantie

Lekker kokkerelen kan zowel binnen in het Tiny House als bij de buitenkookplek. De open keuken in het Tiny House is voorzien van koelkast, inductiekookplaat, uiteraard potten en pannen en een vrolijk gekleurd servies. De basic buitenkookplek aan de voorzijde van het badhuisjes heeft een wasbak, werkblad met tweepits gaststel. Buiten pannenkoeken bakken is hier een groot feest. Gooi ze de lucht maar in!

Eten en drinken op de camping

Verse broodjes en croissants kun je in het hoogseizoen ophalen in de Huiskamer van de Blauwe Haan. Zeker ook smullen geblazen is het op de dagen dat de foodtrucks het terrein op rollen. Wat eten we vandaag? Pizza, curry, patatas brava of groentegebakjes? Check het menu en meld je aan!

Koffie met wat lekkers kun je genieten binnen in de huiskamer of buiten op het terras.

Origineel overnachten in de natuur

Rondom het Tiny House is ruim plek om buiten te verblijven. In de zon, schaduw, met zicht op de camping of wat meer privé achter het huisje. Net wat je wilt. ’s Ochtends heerlijk een kopje koffie op de veranda terwijl de vogeltjes door het gras huppen. Naast een picknickbank zijn 2 zitstoelen aanwezig. Grappig detail: bij deze picknickbank creatie is gebruik gemaakt van de poten van een afgedankt aquarium.

Het Tiny House staat aan de bosrand, dus met een hinkstapsprong sta je midden in de natuur.

Natuurlijk vermaken de kinderen zich hier!

De beste ingrediënten voor een vakantie met de kinderen komen hier bij elkaar. Lekker buiten, samen zijn, plekjes op en rond de camping ontdekken vormen snel meer dan de helft van het vakantiegeluk. En, een vakantiemaatje wordt hier al snel gevonden!

De natuurspeelplaats, met water, zand en klim en klautertoestellen, lokt naast relaxed aanmodderen een en al fantasiespel uit. Even energie te over? Je kunt lekker springen op de trampoline of een potje voetbal, volleybal of basketbal spelen.

Overdekt in de half open speelschuur is volop beweging aan de klimwand en op het dikke valmatras. De ideale plek om eens de handstand te leren! Ook binnen vind je in de huiskamer een voetbaltafel, spelletjes en een relax-leeshoek.

Kortom, voor kinderen is hier een fijne mix van speelplekken, buiten en binnen voor zowel actie als relaxen. Vervelen kan bijna niet meer!

Ontdek de Drentse Parels

Het directe natuurgebied rond de Bosbes is heerlijk om te voet of fiets te verkennen. Informatie over de directe omgeving en ook overige parels van Drenthe die het bezoeken waard zijn, is aanwezig in het Tiny House. Handig om vanuit je luie stoel een uitje te kiezen. Waar gaan we vandaag naar toe? Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Dwingelerveld en aan het eind van de dag de schaapskudde zien binnen komen of vanmiddag fietsen over de rails? Eerst nog even een tweede kopje koffie, dan pakken we de fietsen!

Beschikbaarheid en tarieven

De Bosbes is tijdens het hoogseizoen in principe te huur per week. Daarbuiten vanaf twee dagen. Wil je weten wanneer de Bosbes nog vrij is? Gebruik dan de zoek&boek op deze pagina. Zodra je een datum invult verschijnt de beschikbaarheidskalender en zie je prijs(opbouw).

De verhuur van de Bosbes wordt geheel verzorgd door Tralaluna. Dus zowel voor reserveringen als vragen zijn zij je contactpersoon:

Tralaluna Casita on Wheels - Martin en Manilde

info@tralaluna.nl 06-20117445

https://www.tralaluna.nl/tiny-houses/bosbes

 

Zoek en boek uw vakantie

 

Goed om te weten: de verhuur van Tiny House de Bosbes verloopt geheel via Tralaluna.