nl

Huur een Retro Kipcaravan in Drenthe

Huur een retro Kipcaravan op Camping de Blauwe Haan en geniet van een unieke kampeerbeleving. De Kipcaravans zijn opvallend van buiten en sfeervol van binnen.

Beleef het gevoel van de 80’s in een retrocaravan, gecombineerd met moderne faciliteiten op de camping. Een unieke ervaring om nog lang met veel plezier aan terug te denken!

Bekijk de retrocaravans van Camping de Blauwe Haan

 
 

Retro Kipcaravan huren in Drenthe

Een retro Kipcaravan huren biedt vele voordelen. Uw caravan is compleet ingericht zodat uw vakantie direct begint als u aankomt. Dat is pas ontspannen tijdens uw vakantie!

Onze verhuur Kipcaravan zijn geschikt voor 3 en 4 personen. Zo kunt u met het hele gezin genieten van de vakantie.

Huur een Kipcaravan op Kampeerterrein de Blauwe Haan

Kampeerterrein de Blauwe Haan is prachtig gelegen aan de rand van een zeer uitgestrekt natuurgebied. Vanuit uw caravan loopt u zo het bos in en geniet van de rust en de ruimte die Drenthe te bieden heeft. Uw kinderen spelen naar hartelust in de leuke speeltuin waar ook een zwembad speciaal voor de kleine kinderen aanwezig is.

Zin in een kopje koffie?

Kom dan gezellig bij ons op het terras zitten terwijl de kinderen heerlijk spelen.

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

De omgeving biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er de natuur, maar ook leuke dorpen en steden liggen in de buurt. Ontdek Drenthe zoals nooit te voren.

Een gezellig dagje uit met de kinderen kan perfect tijdens uw vakantie. Op onze website geven wij enkele tips voor een geslaagd dagje uit.

Een droomvakantie voor het hele gezin begint bij Kampeerterrein de Blauwe Haan!