nl

Comfortabel chalet huren in Drenthe

Heerlijk comfortabel op vakantie in Drenthe? Dan is het huren van één van onze chalets zeker aan te raden. Bij ons heeft u keuze uit diverse ruime luxe comfortabele chalets zodat u heerlijk kunt genieten van een heerlijke vakantie. De chalets bieden u veel privacy omdat deze omgeven worden door natuurlijke begroeiing.

Bekijk de chalets van Camping de Blauwe Haan

 
 

Chalet huren in Drenthe

Een chalet huren biedt vele voordelen. Naast het comfort en de luxe is één van de grootste voordelen dat uw vakantie direct begint als u aankomt. Al onze chalets zijn compleet ingericht en voorzien van diverse luxe. Zo bieden wij zelfs een chalet aan voorzien van een infrarood sauna. Dat is pas ontspannen tijdens uw vakantie!

Onze verhuurchalets zijn geschikt voor 4 en 6 personen.

Huur een chalet op Kampeerterrein de Blauwe Haan

Kampeerterrein de Blauwe Haan is prachtig gelegen aan de rand van een zeer uitgestrekt natuurgebied. Vanuit uw chalet loopt u zo het bos in en geniet van de rust en de ruimte die Drenthe te bieden heeft. Uw kinderen spelen naar hartelust in de leuke speeltuin waar ook een zwembad speciaal voor de kleine kinderen aanwezig is. 

Zin in een kopje koffie? Kom dan gezellig bij ons op het terras zitten terwijl de kinderen heerlijk spelen

Ontdek zelf de schoonheid van Drenthe

De omgeving biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er de natuur, maar ook leuke dorpen en steden liggen in de buurt. Ontdek Drenthe zoals nooit te voren. Een gezellig dagje uit met de kinderen kan perfect tijdens uw vakantie. Op onze website geven wij enkele tips voor een geslaagd dagje uit.

Een droomvakantie voor het hele gezin begint bij Kampeerterrein de Blauwe Haan!