Kamperen op een hondenvrijveld op De Blauwe Haan

Kom kamperen op een hondenvrij kampeerveld op Camping de Blauwe Haan en geniet van een onbezorgde vakantie in Drenthe!

 

Hondenvrij kamperen De Blauwe Haan Drenthe

Hondenvrij kampeerveld

Er zijn meerdere hondenvrije velden op natuurcamping De Blauwe Haan. Veld de Baardkriel is hondvrij en op de Zijdehoen en Boerenhoen zijn naast geen honden ook geen auto’s toegestaan. Natuurlijk mag je wel even in- en uitpakken op de plek, maar daarna parkeer je je auto buiten het veld.

In het midden van het kampeerveld staan kleine speeltoestellen voor onze kleine gasten. Een perfect kampeerveld waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Luxe faciliteiten

Kamperen in Drenthe en genieten van luxe faciliteiten? Dat kan op Kampeerterrein De Blauwe Haan.

Onze faciliteiten in het kort:
Speelvoorzieningen voor de kinderen
Peuterspeelbad
Gezellige horeca
Wifi op uw kampeerplaats (tegen betaling)
Fietsverhuur

De sanitaire voorzieningen op onze camping zijn uitstekend te noemen. Een uniek sanitairgebouw met twee gezichten: van buiten lijkt het een traditionele schuur welke past in de omgeving, maar eenmaal binnen ontdek je luxe zoals je die niet eerder gezien hebt op een camping.

Voor de kinderen zijn er voldoende speelfaciliteiten aanwezig. Ze kunnen zich uren vermaken in de waterspeeltuin of spetteren en spelen in het kleuterbad. De hele jonge kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de speeltoestellen op het kampeerveld onder het toeziend oog van papa & mama of opa & oma.

Faciliteiten

Midden in de Drentse natuur kamperen

Kamperen in Drenthe te midden van de natuur? Onze camping grenst direct aan een schitterend natuurgebied. U loopt vanaf uw kampeerplaats zo de natuur in.

Bovendien staat Drenthe bekend als dé fietsprovincie bij uitstek. Mooie wandel- en fietstochten worden dus gegarandeerd. Niet alleen de natuur biedt vele mogelijkheden, vanaf onze camping in Drenthe kun je er ook lekker een dag op uit met het hele gezin. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor de leukste dagje weg.

Tips voor een dagje uit

Categorieën of galerij

Eigenzinnig eigenwijs