nl

Naar de Blauwe Haan

Kamperen in de natuur op natuurkampeerterrein De Groene Hen

kampeerplaats drenthe de blauwe haan02Wilt u kamperen in de natuur en genieten van ultieme rust, kom dan kamperen op het natuurkampeerterrein van De Groene Hen in Drenthe. Het natuurkampeerterrein ligt aan de rand van het Ooster- Westerzand, een prachtig natuurgebied waar u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken.

Het natuurkampeerterrein beschikt over 20 kampeerplaatsen met elektra. Centraal op het kampeerterrein staat een overkapping met picknickbank, een heerlijke plek om samen (met andere gasten) te genieten van uw vakantie.

Op gebied van faciliteiten hebben wij aan alles gedacht om uw verblijf compleet te maken. Van speeltuin tot oplaadpunt voor uw e-bike, van leenfietsen tot sanitair met gratis warm water. Lees hier meer over de faciliteiten op de camping.

Natuurkamperen in de zomer en de wintergroenekoepellogo

Op natuurkampeerterrein de Groene Hen kunt u zowel in de zomer als de winter kamperen. Gedurende het hele jaar kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. In de winter is het ook mogelijk om te kamperen, echter zijn er wel beperkte voorzieningen.

Kamperen in de natuur op een duurzame camping

Natuurkampeerterrein de Groene Hen is een groene camping in Drenthe en daarbij hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. Zo is de grote speeltuin op Blauwe Haan (het moeder terrein) gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Daarnaast maken wij gebruik van 100% groene energie die wordt opgewekt door middel van een pelletkachel en zonnecellen. Het sanitairgebouw wordt gereinigd zonder chemische middelen en er zijn diverse waterbesparende maatregelen getroffen. Uiteraard wordt het afval volledig gescheiden. Onze werkzaamheden zijn gekroond met een gouden award van Green Key.

De Groene Hen maakt onderdeel uit van Kampeerterrein de Blauwe Haan, een gezellige familiecamping met vele faciliteiten voor jong en oud waar u gratis gebruik van mag maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een kampeerplaats reserveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Vriendelijke groeten,

Wim, Anneke, Janneke en Henk