Bel voor vragen: 0521 - 35 12 69

zoover1

Informatie

Optimaal genieten op de familiecamping van Drenthe

Kamperen op onze camping in Drenthe. Heerlijk genieten met de hele familie op camping de Blauwe Haan

De Blauwe Haan begrijpt als geen ander dat u pas kunt genieten van uw vakantie als u weet dat uw kind een leuke tijd heeft. Daarom vindt u op onze familiecamping ook prachtige speeltuinen, speciale sanitaire voorzieningen voor kinderen en in de mei- en zomervakantie een recreatieteam!

De Blauwe Haan – een familiecamping in Drenthe voor jong en oud

Alle elementen om van uw vakantie een groot succes te maken zijn dus aanwezig. Als uw kinderen nog klein zijn kunt u er voor kiezen om te kamperen op een veld met speeltuin. Zo kunnen uw kinderen zich vermaken op de veilige speeltoestellen terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houdt.

Maar ook voor de oudere kinderen is er uiteraard genoeg te beleven! Midden op de camping hebben wij een grote speeltuin met onder andere klimtoestellen, schommels en uiteraard een mooie glijbaan. Ook staan hier trampolines en een prachtig groot kasteel met doolhof! Wanneer het mooi weer is kunnen de kinderen uren spelen bij de waterpomp in de grote zandbak.

Familiecamping met recreatieteam

In de meivakantie en in het hoogseizoen beschikt De Blauwe Haan ook over een enthousiast, gezellig en uiterst professioneel recreatieteam. Deze talentvolle jongens en meiden bedenken elke dag weer de leukste spelletjes voor zowel de kinderen als voor de volwassenen. Ook worden er regelmatig mooie avondshows georganiseerd.

Diverse kampeerplaatsen

Verschillende velden voor verschillende wensen

Omdat het kampeerterrein langgerekt is kan er aan ieders wens gedacht worden. De kampeerder die rust zoekt tijdens zijn vakantie staat lekker langs de bosrand en de gezinnen met kleine kinderen staan graag centraal op het terrein op een veldje met een speeltuintje in het midden. Voor camperaars, die op doortrek tocht zijn is er een aparte camperplaats en voor alleen staande ouders, die graag met gelijk gestemden staan wordt er in de zomer een sfeervol veldje ingericht. Welke wens u ook heeft, wij hebben een passende kampeerplaats voor u.

Kamperen in Drenthe met het gezin

Op de camping zijn verschillende veldjes met speeltoestellen in het midden voor de kleintjes. Dit zijn de kampeerveldjes P, R en N. Veld P en R zijn autovrij. Op veldje N kunt u de auto op uw kampeerplek parkeren. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gemiddeld maar liefst 10 bij 10 meter.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 5, 6 en ouder, dan is het leuk om naast de grote buitenspeeltuin te staan (P en N). Kampeert u liever met iets meer privacy, met toch een speeltuintje voor uw kleinsten? Boek dan veldje J.

Kampeerplaatsen met extra privacy en rust (rustgebieden)

Deze kampeerplaatsen bieden u exta veel privacy en rust. Ideaal dus als u vooral voor ultieme rust wenst. De plaatsen zijn gemiddeld 10 bij 10 meter. Er zijn plaatsen langs de bosrand en centraal op het terrein. Kijkt u maar eens op de plattegrond. De stroken M, L en K, H en J zijn plaaten met veel privacy.

Als gezin kunt u ook een rustgebied reserveren, alleen vragen wij u dan extra rekening met de omgeving te houden.

Foto's

Bekijk de foto's van de camping

View the embedded image gallery online at:
https://www.blauwehaan.nl/familiecamping#sigProGalleria2d60606385

 • Blauwe_Haan_strip01_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip02_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip03_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip04_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip05_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip06_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip07_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip11_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip12_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip13_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip14_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip15_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip16_kl.jpg
 • Blauwe_Haan_strip17_kl.jpg

Bekijk onze plattegrond

plattegrondfooter1

Bekijk onze video

tv