nl

Dé familiecamping van Drenthe? Camping de Blauwe Haan

familecamping drentheFamiliecamping de Blauwe Haan begrijpt als geen ander dat u pas kunt genieten van uw vakantie als u weet dat uw kind een leuke tijd heeft. Daarom vindt u op onze familiecamping in Drenthe ook prachtige speeltuinen, speciale sanitaire voorzieningen voor kinderen en in de mei- en zomervakantie een recreatieteam!

Een familiecamping in Drenthe voor jong en oud

Alle elementen om van uw vakantie een groot succes te maken zijn dus aanwezig op onze familiecamping in Drenthe. Als uw kinderen nog klein zijn kunt u er voor kiezen om te kamperen op een veld met speeltuin. Zo kunnen uw kinderen zich vermaken op de veilige speeltoestellen terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houdt.

{zoover}

Maar ook voor de oudere kinderen is er uiteraard genoeg te beleven! Midden op de camping hebben wij een grote speeltuin met onder andere klimtoestellen, schommels en uiteraard een mooie glijbaan. Ook staan hier trampolines en een prachtig groot kasteel met doolhof! Wanneer het mooi weer is kunnen de kinderen uren spelen bij de waterpomp in de grote spartelplas.

Familiecamping met recreatieteam

familiecamping drentheIn de meivakantie en in het hoogseizoen beschikt Familiecamping de Blauwe Haan ook over een enthousiast, gezellig en professioneel recreatieteam. Deze talentvolle jongens en meiden bedenken elke dag weer de leukste spelletjes voor zowel de kinderen als voor de volwassenen. Ook worden er regelmatig mooie avondshows georganiseerd.

Diverse kampeervelden op Familiecamping de Blauwe Haan

Omdat onze familiecamping in Drenthe langgerekt is kan er aan ieders wens gedacht worden. De kampeerder die rust zoekt tijdens zijn vakantie staat lekker langs de bosrand en de gezinnen met kleine kinderen staan graag centraal op het terrein op een veldje met een speeltuintje in het midden. Voor camperaars, die op doortrek tocht zijn is er een aparte camperplaats en voor alleen staande ouders, die graag met gelijk gestemden staan wordt er in de zomer een sfeervol veldje ingericht. Welke wens u ook heeft, wij hebben een passende kampeerplaats voor u.

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
9,1
9,3
7,8
9,4
9,2
9,1
203 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits