nl

Camping met peuter zwembad in Drenthe? Kom naar De Blauwe Haan!

Op Camping de Blauwe Haan kunnen kleine kinderen heerlijk spetteren en spelen in het peuter zwembad op de camping. Een geweldig kinderzwembad met watersproeiers en een glijbaan, uiteraard geheel vormgegeven in de unieke Blauwe Haan stijl. Op onze camping met peuter zwembad kunnen kleine kinderen dan ook heerlijk de verkoeling opzoeken en uren zwemplezier ervaren.

Rondom het kinderzwembad is voldoende ruimte voor de ouders om van het zonnetje te genieten of plaats te nemen op de luie stoelen onder de luifel.

Ons peuter zwembad is geopend in het hoogseizoen.

Waterspeelplaats in de natuur

Camping de Blauwe Haan beschikt ook over een unieke waterspeelplaats voor de kinderen. Een geweldige plek waar waterpartijen, zandspeelplaatsen en speeltoestellen elkaar afwisselen. Een gestrand piratenschip, een kasteel waar kinderen in kunnen klimmen en klauteren en begroeiing waar ze doorheen kunnen kruipen en sluipen of zelfs hutten bouwen. Kinderen kunnen uren plezier beleven rondom het water, de lekkerste zandtaartjes bakken, grote zandkastelen bouwen, dammen bouwen of gewoon spetteren in het water.