nl

Speelvoorzieningen voor de kinderen

Op kampeerterrein De Blauwe Haan is meer dan genoeg beleven voor de kinderen! Op diverse kampeervelden zijn speelfaciliteiten aanwezig voor kleine kinderen waardoor u de kinderen in de gaten kunt houden terwijl u zelf voor uw caravan, camper of tent zit.

Centraal op de camping ligt een vernieuwde grote speeltuin. Hier kunnen kinderen spelen met zand en water, dammen bouwen en zandtaartjes maken. Tussen het spelen met zand door kunnen ze klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen, springen op de trampoline, schommelen en glijden van de grote glijbaan. Wat de speeltuin echt bijzonder maakt zijn de door-kruip-en-sluip-bosjes waar ze zich in kunnen verstoppen of hutten bouwen. Deze grote speelplaats is misschien wel de leukste plek op de camping waar de kinderen uren kunnen spelen en onbezorgd vies worden.

Zwemmen en spelen in het peuterbad

Voor de allerkleinsten is er een spartelbad. Dit peuterbad heeft diverse sproeiers en zorgt voor uren speel- en spetterplezier. Ouders kunnen plaatsnemen op de stoelen naast het bad of op een handdoek op de ligweide. Wij hechten veel waarde aan zwemplezier, maar ook aan veiligheid. Het peuterbad is daarom slechts 30 cm diep en volledig omheind.

Binnenspeelplaats met klimwand

Zonneschijn of regen, het is altijd weer om te spelen op Camping de Blauwe Haan. In de grote binnenspeeltuin kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de ‘little jungle’. Dit is een waar klimparadijs met indoorklimwand en een valmatras. De perfecte speelplaats voor alle jonge acrobaten!

Als de kinderen uitgespeeld zijn in onze 'little jungle' kunnen ze rustig verder spelen in de Huiskamer. Hier staat onder andere een voetbaltafel, een tafeltennistafel, een pooltafel en twee kasten vol met spelletjes.

Sporten en spelen op de camping

Op camping kan niet alleen gespeeld worden, maar ook een sportief spel gespeeld. Er zijn diverse sportvelden waar u kunt voetballen, volleyballen of basketballen. Voor de liefhebber is er tevens een jeu de boulesbaan aanwezig.

Kortom, genoeg sport en speelplezier mogelijkheden op Camping de Blauwe Haan in Drenthe!

Online reserveren
Online reserveren Facebook Contact Video Duits