nl

Sanitair voorzieningen

Bij een onbezorgde vakantie hoort natuurlijk tot in de puntjes verzorgd sanitair. Vanaf de buitenkant lijkt ons sanitairgebouw op een oude schuur maar als u eenmaal binnen bent, heeft u het gevoel dat u in de badkamer van een modern hotel staat.

Sanitair voor het hele gezin

Er zijn meerdere gezinsdouches beschikbaar en er zijn douches met een verhoogd plateau voor uw gemak. De gezinsdouches zijn inclusief douchekop met losse slang die op hoogte verstelbaar is.

In ons sanitairgebouw hebben wij ook een uitgebreide ruimte ingericht voor baby's, peuters en kleuters. Hier vindt u onder andere baby badjes, gezinsdouches en verhoogde plateau's zodat u uw kindje gemakkelijker kunt wassen.

Sanitair voor minder validen

Voor onze mindervalide gasten is er een aangepaste ruimte met verhoogd toilet inclusief beugels, een wastafel met kantelbare spiegel en douche met klapstoel en leuningen beschikbaar. Uiteraard is de ruimte ook voorzien van een alarmknop.

Afwasruimte

Ook de afwasruimte vindt u in ons vernieuwde toiletgebouw. Doordat deze inpandig is, staat u tijdens het afwassen lekker warm en droog. Er zijn in totaal 6 afwasbakken.

Wasserette

De wasserette is ingericht met twee wasmachines, een droger en een centrifuge. Daarnaast zijn er ook nog een aantal wasbakken waar u een handwasje kunt doen.

Munten voor de wasmachine kosten, inclusief een zakje waspoeder, €5,50 en zijn te koop bij de receptie, de croissanterie en bij de Huiskamer. De droger en de centrifuge werken op euromunten.

Om vervelende omstandigheden te voorkomen, maken wij in het hoogseizoen gebruik van een intekenlijst. Deze hangt bij de wasmachines in de wasserette.

Greenkey Gold

Alle aanpassingen hebben vanuit een duurzaam oogpunt plaats gevonden. De Blauwe Haan heeft duurzaamheid en energiezuinige bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan en is daarom ook lid geworden van de Green Key. Dit betekent dat wij er alles aan doen om zo milieubewust te werk te gaan. Wij hopen dat u ons hierin steunt en hieraan denkt als u gebruik maakt van ons toiletgebouw.