nl

Genieten in ‘De Huiskamer’

Huiselijk genieten van een hapje en een drankje op het terras? Kom dan eens langs in onze kantine ‘De Huiskamer’! Of u nu zin hebt in een kopje koffie met wat lekkers of een ijsje, in de huiskamer kunt u smakelijk genieten! Het terras is deels overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken, of op regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Tegenover het terras ligt de grote speeltuin met de kruip-door-sluip-door bosjes waar de kinderen zich uren kunnen vermaken en het kinderzwembad. Het is een waar speelparadijs voor de kinderen!

Broodjes afhalen in de croissanterie

Begin de dag goed met vers afgebakken broodjes uit onze croissanterie! U kunt de broodjes op bestelling afhalen. In de schoolvakantie is er voldoende voorraad om uit te kiezen. In de maand september kunt u helaas geen broodjes bestellen. 

Komt u in september bij ons uw vakantie doorbrengen? Bij Bakkerij het Uffeltje vindt u de lekkerste broodjes. Bekijk de facebook pagina van Bakkerij het Uffeltje.

Foodtrucks, pizza’s en pannenkoeken in de zomer

Geen zin om te koken? Dan hebben we goed nieuws! In de schoolvakantie komen diverse foodtrucks langs waar u een heerlijke maaltijd kunt afhalen. De foodtrucks komen naast het terras van de ‘De Huiskamer’ te staan. Ideaal, want dat maakt het mogelijk om een drankje af te halen in de ‘De Huiskamer’ en de maaltijd gezamenlijk op te eten op het terras.

Ook gaan we dit jaar weer pizza’s bakken in onze grote pizzaoven op het terras en komt er weer een pannenkoekendag. Succes verzekerd!

In de schoolvakantie kunt u tenminste 4 avonden snacks en maaltijden afhalen op het kampeerterrein.

Wifivrij, spelletjes en rookvrij

In de ‘De Huiskamer’ is een bibliotheek en een kast vol gezelschapsspelletjes. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen! Om u nog meer rust te bieden is 'De Huiskamer' Wifivrij. 'De Huiskamer' is volledig rookvrij zowel binnen als de terrassen.

Wanneer geopend

'De Huiskamer' is dagelijks geopend, met uitzondering van dinsdag. Op het terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of cappucino gemaakt door de koffie barista (tussen 10:00 - 12:00). In september is 'De Huiskamer' gesloten.

Snacks en restaurants in de omgeving

Bij Restaurant Frederikshaven en snackbar de Molensteen in Uffelte kunt u terecht voor patat en snacks.

 

Online reserveren
Online reserveren Facebook Contact Video Duits