nl

Horeca bij De Blauwe Haan in Uffelte

De Blauwe Haan in Uffelte beschikt over een huiskamer waar zowel campinggasten als toeristen uit de wijde omgeving kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. Op onze menukaart treft u een ruim aanbod van snacks aan. Er zijn ook biologische drankjes en snacks verkrijgbaar in onze huiskamer in Uffelte. Dat wordt smullen!

Wifivrije horeca

Onze horecavoorzieningen zijn wifivrij! Zo is er een fijne plek waar volwassenen en kinderen samen komen en oog voor elkaar hebben. Natuurlijk bieden wij vele gezelschapsspelletjes, (kinder)boeken en de leestafel voor veel speelplezier.

De Huiskamer

De Huiskamer is een gezellige, knusse en warme ruimte waar u heerlijke fair trade koffie van Max Havelaar kunt drinken. Op druilerige dagen kunt u zich uren vermaken in de bibliotheek of bij de spelletjeskasten. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen!

Ook kunt u hier terecht voor gebak en snacks. 

Centraal terras

In de huiskamer kunt u lekkere dingen halen die u vervolgens op het terras op kunt eten. Vanaf het terras kijkt u aan de ene kant op de buitenspeelplaats en vanaf de andere kant op de binnenspeeltuin. Het terras is overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken of op warme, regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Croissanterie (luxe broodjes afhaal)

Hier kunt u terecht voor de lekkerste, vers afgebakken broodjes. Ook kunt u van uw pas gekochte lekkernijen genieten op het aangrenzende terras. Wij serveren er graag een kopje koffie bij!

Download hier de openingstijden

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,9
8,3
9,0
7,6
8,9
8,9
8,7
221 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits