nl

Restaurant bij De Blauwe Haan in Uffelte

De Blauwe Haan in Uffelte beschikt over een huiskamer waar zowel campinggasten als toeristen uit de wijde omgeving kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. Op onze menukaart treft u onder meer pannenkoeken, diverse pizza’s en een ruim aanbod van snacks aan. Er zijn ook biologische drankjes en snacks verkrijgbaar in onze huiskamer in Uffelte. Dat wordt smullen!

Gratis wifi bij De Blauwe Haan in Uffelte

In en rondom de horecavoorzieningen van De Blauwe Haan in Uffelte is gratis wifi aanwezig. Zo bent u op ons kampeerterrein eenvoudig en snel online. Terwijl u uw mail of bijvoorbeeld het nieuws checkt, kunt u genieten van al het lekkers bij de Croissanterie of in onze huiskamer in Uffelte.

De Huiskamer

De Huiskamer is een gezellige, knusse en warme ruimte waar u heerlijke fair trade koffie van Max Havelaar kunt drinken. Ook kunt u hier terecht voor gebak, snacks, pizza en pannenkoeken.

Op druilerige dagen kunt u zich uren vermaken in de bibliotheek of bij de spelletjeskasten. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen!

Bekijk onze menukaart

Centraal terras

In de huiskamer kunt u lekkere dingen halen die u vervolgens op het terras op kunt eten. Vanaf het terras kijkt u aan de ene kant op de buitenspeelplaats en vanaf de andere kant op de binnenspeeltuin. Het terras is overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken of op warme, regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Croissanterie

Hier kunt u terecht voor de lekkerste, vers afgebakken broodjes. Ook kunt u van uw pas gekochte lekkernijen genieten op het aangrenzende terras. Wij serveren er graag een kopje koffie bij!

In het voor- en naseizoen zijn de broodjes beperkt beschikbaar en alleen op bestelling.

Bekijk onze menukaart

Openingstijden Hemelvaart t/m zondag 13 mei

Huiskamer:
10.00 – 12.30
14.00 – 22.30
Hier kunt u bestellen: Fairtrade koffie, thee met lekkers, fris, Grolsch en streek bier, snoep, ijs, tosti’s

Keuken:
17.00 – 19.30
U kunt tijdens opening van de keuken bij ons eten of afhalen: patat, snacks, pizza’s, pannenkoeken, poffertjes, tosti’s.

Croissanterie
08.30 – 10.30
U kunt hier heerlijke broodjes halen. Broodjes, die over zijn worden via de huiskamer verkocht. Op=op

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,1
8,7
9,3
7,6
9,3
9,2
8,9
202 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits