nl

Genieten in ‘De Huiskamer’

Huiselijk genieten van een hapje en een drankje op het terras? Kom dan eens langs in onze kantine ‘De Huiskamer’! Of u nu zin hebt in een kopje koffie met wat lekkers of een ijsje, in de huiskamer kunt u smakelijk genieten! Het terras is deels overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken, of op regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Tegenover het terras ligt de grote speeltuin met de kruip-door-sluip-door bosjes waar de kinderen zich uren kunnen vermaken en het kinderzwembad. Het is een waar speelparadijs voor de kinderen!

Wanneer geopend

Onze openingstijden verschillen per periode, via de informatieborden en de mail die u ontvangt voorafgaand uw verblijf brengen we u op de hoogte. Houdt er rekening mee dat de Huiskamer ook een dag gesloten is, wij verwijzen u graag naar een restaurant in de omgeving.

Broodjes afhalen in de croissanterie

Begin de dag goed met vers afgebakken broodjes uit onze croissanterie! In de schoolvakantie is er voldoende voorraad om uit te kiezen.

Komt u in september bij ons uw vakantie doorbrengen? Bij Bakkerij het Uffeltje vindt u de lekkerste broodjes. Bekijk de facebook pagina van Bakkerij het Uffeltje. Bij Herberg de Roskam kun u lekker op terras genieten van een kop koffie.

Wifivrij, spelletjes en rookvrij

In de ‘De Huiskamer’ is een bibliotheek en een kast vol gezelschapsspelletjes. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen! Om u nog meer rust te bieden is 'De Huiskamer' Wifivrij. 'De Huiskamer' is volledig rookvrij zowel binnen als de terrassen.

Snacks en restaurants in de omgeving

Bij Restaurant Frederikshaven en snackbar de Molensteen in Uffelte kunt u terecht voor patat en snacks.

Leuke foodtrucks

Op kampeerterrein de Blauwe Haan komen in de vakanties regelmatig leuke foodtrucks langs. We zorgen voor een afwisselend menu voor minimaal 4 dagen in de week. Wat we komend seizoen precies inplannen blijft nog even een verrassing, maar houd zo ongeveer rekening met:

  • Pizza’s van een échte pizzabakker
  • veganistische, biologische maaltijden bereid met producten uit de omgeving
  • de lekkerste patat, zelfgemaakt!
  • Poffertjes
  • Falafel
  • Pannenkoeken/wafels

Voedselverspilling vinden wij zonde, daarom is het voor de meeste Foodtrucks van belang dat u laat weten dat u mee eet. Meer informatie over de Trucks en de opgave krijgt u voor uw verblijf van ons toegestuurd en kunt u vinden op de social media kanalen van de camping.

Bekijk hier wanneer welke Foodtruck onze camping bezoekt
 
Voor de dagen dat wij niets aanbieden hebben we een aantal leuke tips verzameld: https://www.blauwehaan.nl/images/downloads/2020/lekker_eten_in_en_uit_de_omgeving.pdf
 
Ook op de blauwe haan staan met jouw bijzondere foodtruck of heerlijke gerecht? Neem contact met ons op!