nl

Het recreatieteam

's Ochtends wordt er gedanst en geknutseld, 's middags sport en natuuractiviteiten met soms een tikje educatief karakter. 's Avonds is er theater en kunt u deelnemen aan diverse leuke gezinsactiviteiten. Hier dromen uw kinderen in de winter nog van. Tijdens de schoolvakantie is ons recreatieteam aanwezig om een glimlach op uw gezicht te toveren!

Het recreatieprogramma van Kampeerterrein de Blauwe Haan

Tijdens de vakantieperiodes is ons recreatieteam aanwezig op:

Voor de meest actuele activiteiten bekijk ook de website van ons animatieteam.

Leuk activiteiten

Op de Blauwe Haan worden regelmatig ook leuke activiteiten georganiseerd. Op deze pagina houden wij u op de hoogte hiervan.

Sprookjestuin De Blauwe Haan in Uffelte op 29 augustus

De Zuurstok, Theater de Toverkist (4+)

Pok & Pia vinden in de Toverkist een zuurstok. Likkebaardend proeven ze de zuurstok, maar… die is helemaal niet lekker! Pok & Pia gaan dit tot op de bodem uitzoeken en zij belanden in Snoepjesland, waar de Snoepjeskoning huilend op zijn troon zit. Kunnen Pok & Pia de koning helpen? En hoe komt het dat alle snoepjes zo vies smaken?

Duik samen met Pok & Pia mee in dit spannende avontuur! De interactieve voorstelling bestaat uit dans, zang en theater. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten en is geschikt voor alle zoetekauwen en lekkerbekken, maar vanwege een aantal spannende scenes is de adviesleeftijd 4+. 

Meer informatie

Direct kaartje kopen

 

 

Weetjes:

  • Verzamelen bij de recreatieruimte, tenzij anders aangegeven;
  • Ben je 4 jaar of jonger en wil je graag knutselen? Dat mag, maar wel onder begeleiding van een volwassene;
  • Wanneer de weersomstandigheden een buitenactiviteit niet toelaat, zorgt het recreatieteam voor een vervangende binnenactiviteit;
  • Draag bij bosactiviteiten dichte schoenen en bij voorkeur een lange broek. Laat je na afloop controleren op teken door je ouders!
Online reserveren
Online reserveren Facebook Contact Video Duits