nl

Naar de Blauwe Haan

Tarieven en beschikbaarheid natuurkamperen

Hieronder onze digitale tarievenlijst. Vul de aankomst en vertrek datum en het aantal personen in, dan worden de actuele prijzen en eventuele arrangementen getoond.

Plattegrond natuurkampeerterrein De Groene Hen

plattegrond groene hen

Download onze plattegrond

 

Contactgegevens

Familie van den Engel

Weg achter de es 11

7975 PZ Uffelte

tel: 0521-351269Logo Groene Hen

https://www.blauwehaan.nl/tarieven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons (voor vragen, boekingen of folder aanvraag)

De Groene Hen is het hele jaar geopend. 

's winters kamperen kan dus ook, maar dan is er geen douche (wel toilet).

Er zijn ook twee trekkershutten.

Wilt u boeken?

TIJDENS HEMELVAART EN PINKSTEREN IS HET DRUK OP HET TERREIN. DAN GRAAG WEL RESERVEREN.

VOOR DE REST VAN HET SEIZOEN IS HET RUSTIG EN HOEFT U NIET TE RESERVEREN. U KUNT DAN ZELF HET TERREIN OP RIJDEN EN EEN PLAATS NAAR WENS UITZOEKEN.

 

Huur een van accommodatie in Drenthe

Natuurkampeerterrein De Groene Hen grenst aan kampeerterrein De Blauwe Haan, een gezellige familiecamping met vele faciliteiten. De Blauwe Haan beschikt over diverse accommodaties variƫrend van een kampeerbungalow tot chalet (met sauna) en van safaritent tot unieke art houses. Bekijk onderstaand ons aanbod en zoek de accommodatie bij u past.

 
 

Bijzondere overnachting in een Arthouse

In Drenthe staan vijf Arthouses. Vijf vakantiehuizen, ontworpen door kunstenaars. In Uffelte, aan de rand van het bos op Kampeerterrein de Blauwe Haan staan er twee, waaronder de 'Plaggenhut' van Teun Hocks. Op de Blauwe Haan heeft het huis de naam 'Hidden House' De naam zegt het al.

De kunstenaar wil zijn publiek verrassen. Buiten zie je een oud, vervallen Plaggenhutje, maar binnen daal je een wenteltrap af en kom je in ruim 80 m2 modernisme.

Huur het vakantiehuis als B&B, romantisch weekendje weg, geef het cadeau. (wij maken met plezier een cadeaubon voor u).

www.blauwehaan.nl