nl

Naar de Blauwe Haan

Genieten in ‘De Huiskamer’

Huiselijk genieten van een hapje en een drankje op het terras? Kom dan eens langs in onze kantine ‘De Huiskamer’! Of u nu zin hebt in een kopje koffie met wat lekkers of een ijsje, in de huiskamer kunt u smakelijk genieten! Het terras is deels overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken, of op regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Tegenover het terras ligt de grote speeltuin met de kruip-door-sluip-door bosjes waar de kinderen zich uren kunnen vermaken en het kinderzwembad. Het is een waar speelparadijs voor de kinderen!

Wanneer geopend

Onze Huiskamer en croissanterie zijn op dinsdags gesloten

'De Huiskamer'

  • 10.00 -12.00 uur
  • 14.00- 17.00 uur

Croissanterie

  • 8.30-10.00

Zijn er broodjes over? Verkoop via de Huiskamer.

Broodjes afhalen in de croissanterie

Begin de dag goed met vers afgebakken broodjes uit onze croissanterie! In de schoolvakantie is er voldoende voorraad om uit te kiezen.

De maand september is de horeca en croissanterie gesloten.

Komt u in september bij ons uw vakantie doorbrengen? Bij Bakkerij het Uffeltje vindt u de lekkerste broodjes. Bekijk de facebook pagina van Bakkerij het Uffeltje. Bij Herberg de Roskam kun u lekker op terras genieten van een kop koffie.

Wifivrij, spelletjes en rookvrij

In de ‘De Huiskamer’ is een bibliotheek en een kast vol gezelschapsspelletjes. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen! Om u nog meer rust te bieden is 'De Huiskamer' Wifivrij. 'De Huiskamer' is volledig rookvrij zowel binnen als de terrassen.

Snacks en restaurants in de omgeving

Bij Restaurant Frederikshaven en snackbar de Molensteen in Uffelte kunt u terecht voor patat en snacks.