nl

Naar de Blauwe Haan

Horeca bij De Blauwe Haan in Uffelte

De Blauwe Haan in Uffelte beschikt over een "Huiskamer" waar zowel campinggasten als toeristen uit de wijde omgeving kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. 

Tot en met 18 oktober is de "Huiskamer" open voor een kopje koffie of thee tijdens receptie openingstijden. Daarna zal de huiskamer sluiten. De tweede week van de herfstvakantie kunnen gasten gebruik maken van de kleine verwarmde zitkamer om een boek te lezen of een spelletje te spelen

Wifivrije horeca

Onze horecavoorzieningen zijn wifivrij! Zo is er een fijne plek waar volwassenen en kinderen samen komen en oog voor elkaar hebben. Natuurlijk bieden wij vele gezelschapsspelletjes, (kinder)boeken en de leestafel voor veel speelplezier.

De Huiskamer

De Huiskamer is een gezellige, knusse en warme ruimte waar u heerlijke fair trade koffie van Max Havelaar kunt drinken. Op druilerige dagen kunt u zich uren vermaken in de bibliotheek of bij de spelletjeskasten. Daarnaast staan rondom de openhaard meerdere zitjes en een aantal relaxbanken. De perfecte plek om even tot rust te komen! 

Foodtrucks op de Blauwe Haan

Tijdens het Hemelvaart weekend staan er diverse foodtrucks op onze camping.  Bekijk de menu kaarten door op de linkjes te klikken.

Centraal terras

Vanaf het terras kijkt u aan de ene kant op de buitenspeelplaats en vanaf de andere kant op de binnenspeeltuin. Het terras is overdekt zodat u ook even de schaduw op kunt zoeken of op warme, regenachtige dagen ook buiten kunt zitten.

Download hier de openingstijden