nl

Kamperen op een Camping in het bos in Drenthe

Omdat onze camping in het bos langgerekt is kan er aan ieders wens gedacht worden. De kampeerder die rust zoekt tijdens zijn vakantie staat lekker langs de bosrand en de gezinnen met kleine kinderen staan graag centraal op het terrein op een veldje met een speeltuintje in het midden. Voor camperaars, die op doortrek tocht zijn is er een aparte camperplaats en voor alleen staande ouders, die graag met gelijk gestemden staan wordt er in de zomer een sfeervol veldje ingericht. Welke wens u ook heeft, wij hebben een passende kampeerplaats voor u op onze camping in het bos.

Het voordeel van een camping midden in het bos is dat u elk moment van de dag kunt genieten van de geweldige omgeving. De gehele dag bevindt u zich in de frisse buitenlucht waardoor u alle stress van thuis helemaal los kunt laten.

Ontdek de bosrijke omgeving in Drenthe

U kunt het prachtige natuurgebied op allerlei verschillende manieren ontdekken. Leg bijvoorbeeld te voet een van de vele wandeltochten af. Elk seizoen verandert de natuur van het Wester- en Oosterzand weer dus u hoeft niet bang te zijn dat u er op uitgekeken raakt.

Ook met de fiets zijn er veel routes die zeker de moeite waard zijn. U rijdt over goed begaanbare fietspaden en de afstanden variëren. Zo is er voor zowel de recreant als voor de geoefende fietser voldoende keuze!

Een camping in het bos betekent avontuur!

Voor kinderen betekent kamperen op een camping in het bos natuurlijk avontuur! Heerlijk door de bossen struinen, boomhutten bouwen en op zoek naar bijzondere planten en dieren. Het bos bevindt zich aan de rand van het kampeerterrein dus u kunt af en toe ook nog even polshoogte komen nemen.

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
9,1
9,3
7,8
9,4
9,2
9,1
203 beoordelingen
Online reserveren
Zoek je vakantie Facebook Contact Video Duits